NJEGOVA STRANE PRIČE

Nakon što je Kate Hudson svijetu otkrila kako se Matthew McConaughey loše ljubi, holivudski zavodnik pokušao se opravdati

17.11.2020 u 15:33

Bionic
Reading

Trebalo mu je neko vrijeme da se vjerojatno oporavi od prvotnog šoka kada je njegova glumačka kolegica Kate Hudson kazala da je poljubac s njime bio jedan od najgorih, no sada je Matthew McConaughey pronašao riječi i pokušao se obraniti pred obožavateljima

Zajedno su glumili u filmu 'Kako se riješiti frajera u deset dana' i njime postigli veliki uspjeh. Glumačke uloge u ovoj romantičnoj komediji i danas mnogi pamte, a sam film vrti se već godinama po raznim televizijskim kanalima. Međutim, glumici Kate Hudson raditi s Matthewom McConaugheyem nije baš bilo pravo zadovoljstvo. Točnije, problem su bile ljubavne scene.

Naime, upravo je njegovo ime navela kao osobu s kojom je doživjela najgori poljubac na filmskom platnu, a sada se oko iste teme oglasio i 51-godišnji Amerikanac, kazavši kako su prilike na dotičnom snimanju bile nesvakidašnje. Osim toga, poznati oskarovac tvrdi da poljupci među glumačkim kolegama nikada nisu idealni.

Kazao je da je baš u sceni kada se trebao poljubiti s Kate sve bilo protiv njega. Valovi oceana, mokra tijela, slana voda, nisu mu baš išli u prilog.

'Upravo ste skočili s helikoptera. Usred ste oceana. Uđete pod vodu, pa u akciju, uđite u vodu i izađite iz vode kao da hvatate zrak', rekao je McConaughey pa dodao:

  • +4
Matthew McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: PARAMOUNT PICTURES - MASI, FRANK - Album / Album / Profimedia

'Drago vam je što ste živi! Tada se pogledate i doplivate jedan drugome u zagrljaj'.

Povrh svega toga, Matthew se prisjetio da je upravo tu scenu morao ponavljati najviše puta. Zbog toga je filmska kemija između njega i Kate jednostavno nestala.

Izvor: Društvene mreže

'Stalno je postojalo elemenata koji su nam otežavali završiti tu scenu', zaključio je slavni glumac kojeg mnogi opisuju kao velikog zavodnika u Hollywoodu.

Zanimljivo je, da je upravo na snimanju spomenutog filma u Australiji davne 2003., Matthew upoznao svoju današnju suprugu Camilu Alves.