MOŽE SAMO SANJARITI

Ovo je razlog zbog kojeg princeza Charlotte nikada neće moći ostvariti karijeru

10.11.2018 u 13:31

Bionic
Reading

Iako ima tek tri godine, princeza Charlotte danas je jedna od najpopularnijih članova britanske kraljevske obitelji. Neodoljiva Charlotte osvaja javnost svime što radi, a način na koji maše okupljenim fotografima ili prisutnim novinarima dobacuje da nisu pozvani na krštenje njezina mlađeg brata zaista je neodoljiv

Za razliku od Zare Philips, kao i princeza Beatrice i Eugenie, princeza Charlotte nikada neće moći ostvariti karijeru o kojoj će možda sanjati, a sve zbog toga što je, kao četvrta po redu, preblizu u nasljeđu britanskog prijestolja. Upravo zbog toga Charlotte će imati puno radno vrijeme upravo kao član kraljevske obitelji.

Kako će postajati starija, tako će dobivati i sve više zaduženja. Sve to još nije službeno potvrđeno iz palače, no sve to da se zaključiti prema dvije kraljevske dame koje su se našle u poprilično sličnoj situaciji - princezi Margaret i princezi Anne.

Pretpostavlja se kako će upravo Charlotte biti zadužena za pojavljivanja na službenim događanjima, odlaziti na kraljevske turneje, ali i biti na čelu mnogih udruga i dobrotvornih ustanova.

  • +8
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

A što se tiče službene titule, i tu se nagađa kako će to vjerojatno biti kraljevska princeza, odnosno 'Princess Royal', titula koju trenutno s ponosom nosi princeza Anne. Tu titulu dobija najstarija kći vladara, što će u budućnosti biti upravo malena Charlotte.

No, o tome svemu još uvijek ne treba brinuti. Sada joj je najvažnije da savršeno savlada naklon i neke osnove koje uče prijestolonasljednici.