UKRALA SHOW

Preslatka princeza Charlotte ponovno u centru pozornosti, evo što je sada napravila

17.10.2018 u 11:01

Bionic
Reading

Iako su sve oči proteklog vikenda bile uperene prema princezi Eugenie i njezinom odabraniku Jacku Brooksbanku, pozornost medija i javnosti ipak je odnijela trudnoća Meghan Markle. A da ni na vjenčanju ne budu glavni mladenci, za to se pobrinula malena princeza Charlotte te je još jednom 'ukrala show'

Princeza Eugenie trebala je biti zvijezda svog vjenčanja, održanog u petak 12. listopada u Londonu, no kako to često biva, 'show joj je ukrala' njezina rođakinja. Riječ je, naravno, o trogodišnjoj princezi Charlotte, kćerki Eugenijina bratića, princa Williama i njegove supruge Kate Middleton.

Osim što se ponovno razmahala okupljenoj masi prije ulaska u crkvu, Charlotte je bila zvijezda na fotosessionu održanom nakon vjenčanja, a fotografiju sa snimanja objavila je sama mladenka, princeza Eugenia.

Na fotografiji, koju je snimio Alex Bramall, ona i suprug Jack Brooksbank sjede okruženi malim djeverima i djeverušama, a sve oči uperene su prema glavnoj zvijezdi - trogodišnjoj Charlotte koja sjedi u sredini te je očito ispričala nešto smiješno jer se svi smiju.

Neodoljivoj Charlotte nitko ne može odoljeti, a njezine nepodopštine lako joj se oproste kada se slatko nasmije.

  • +8
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: N.N.