PRAVI KRALJEVSKI NASLJEDNICI

Princ George i princeza Charlotte ponovno će imati najslađe uloge na vjenčanju

11.10.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Kako to nalaže britanska tradicija, mališani kraljevske obitelji uglavnom na vjenčanjima dobiju ulogu djevera i djeveruša koji posipaju latice cvijeća u crkvi prije dolaska mlade. Vjenčanje princeze Eugenie također neće proći bez tog preslatkog trenutka, u kojem će zasigurno ponovno sve raspametiti maleni George i Charlotte

Kraljevski nasljednici princ George i princeza Charlotte već su nebrojeno puta pokazali da su idealni kandidati za takozvane flower girl i pageboy, odnosno djevere i djeveruše na vjenčanjima.

Upravo zbog toga i princeza Eugenie, koja će u petak izreći sudbonosno 'da' u dvorcu Windsor, odabrala ih je za tu važnu ulogu.

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dječica njezina bratića princa Williama, uz još nekolicinu mališana bacat će latice cvijeća prije njezina svečana ulaska u kapelu St. George i hodati sve do oltara gdje će ih čekati mladoženja Jack Brooksbank.

  • +7
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mlada je osim njih odabrala i dječicu svojih prijatelja, ali i drugih rođaka. Tako će se u ulozi djeveruša osim princeze Charlotte naći i sedmogodišnja Savannah Philips i njezina mlađa sestra Isla, zatim četverogodišnja Mia Tindall, kćer kraljevske nasljednice Zare Tindall. Bit će tu i Maud Windsor, petogodišnja kći Lorda Fredericka Windsora, a preslatku haljinicu odjenut će i šestogodišnja Theodora, kći glazbenika Robbieja Williamsa.

Za razliku od brojnih djeveruša, djevera će biti samo dva, princ George i šestogodišnji Louis de Givenchy, sin Oliviera i Zoe De Givenchy.