EMOCIJE SU PRISUTNE

Ovakav govor princa Harryja o očinstvu malo tko je očekivao

31.01.2019 u 16:13

Bionic
Reading

Tijekom susreta s mladim predstavnicima Commonwealtha u Londonu, princ Harry nije mogao a da se ne dotakne teme o svojoj novoj budućoj ulozi - onoj oca, nakon čega su mnogi zaključili kako će se on u toj ulozi snaći odlično

Do rođenja prvog djeteta princa Harryja i Meghan Markle, ako je vjerovati najavama o porodu u travnju, ostalo je oko dva mjeseca, a iako su u teoriji svi 'spremni' za dolazak prinove, u praksi je to sasvim drugačija stvar. Stoga se budući otac odlučio na vrijeme pripremiti za dolazak prinove, a tijekom posjeta Lancaster Houseu u Londonu, gdje se susreo s mladim predstavnicima Commonwealtha, progovorio je o budućem očinstvu.

U emotivnom i snažnom govoru princ Harry dao je naslutiti kako će se u ulozi oca jako dobro snaći. 'Kao netko tko će uskoro postati prvi puta otac, svjestan sam naše odgovornosti da učinimo ovaj svijet boljim i odgovornijim za buduće generacije. Jedini način da vidimo napredak nije slučajnim putem, već promjenom', rekao je princ Harry, uz sve osvrnuvši se i na neke zemlje Commonwealtha koje je posjetio sa svojom suprugom Meghan Markle, nakon što su objavili da čekaju prvo dijete.

Princ Harry o očinstvu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Na svim tim mjestima osjećali smo se vrlo ponizno gledajući te mlade ljude, poput vas, kako se trude i stvaraju inovativna i pametna rješenja za sve te različite izazove s kojima se suočavate, bilo da je riječ o boljem psihičkom zdravlju za sve, pokušajima da se iskorijeni ekstremno siromaštvo, kao i da se poboljša pristup obrazovanju za djevojčice, kao i isticanju stvarnih učinaka i svakodnevnih borbi s klimatskim promjenama', zaključio je princ Harry.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry objavili zaruke Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE