NOVI POČETAK

Princ Harry i Meghan Markle iznenada sele iz omiljene kuće za odmor

19.01.2019 u 11:44

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle nakon samo godinu dana odustaju od najma kuće za odmor vrijedne 2,5 milijuna funti, koja se nalazi u Cotswoldsu. Kao jedan od razlog navodi se da im je preskupo plaćati održavanje dvije nekretnine, dok drugi izvori spominju sigurnosne probleme

U idiličnu kuću na selu u Cotswoldsu odlazili su kako bi bili daleko od svih i pompe koja ih okružuje, a otkazali su najam ranije od predviđenog roka i već do ožujka ove godine će iz nje iznijeti svoje stvari.

Kuću su unajmili uoči vjenčanja i to na rok od dvije godine te su tamo provodili većinu slobodnih vikenda. Očekivalo se da će kuću za odmor zadržati i nakon što presele u svoju novu nekretninu, Frogmore Cottage, koju su dobili kao vjenčani poklon od kraljice.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No Daily Mail piše da je par otkazao najam skoro godinu dana ranije i da će se iz nje iseliti već u narednim tjednima. Razlog je, šuška se, što je kraljevskom paru, postalo preskupo održavati dvije nekretnine, pogotovo jer samo renoviranje Frogmore Cottagea košta oko 3 milijuna funti, što se plaća iz džepa britanskih poreznih obveznika dok će sve preinake i uređenje interijera par plaćati isključivo svojim sredstvima.

Međutim, drugi izvor za britanski tabloid kaže da financije nisu razlog već da je glavni problem sigurnosno pitanje. Izolirani luksuzni dom nalazi se u blizini trendovskog resorta Soho Farmhouse, gdje se odmara većina Meghaninih prijatelja.

Naime, kuća nije smještena na dobro čuvanom imanju poput Windsora, u čijem se sklopu nalazi Frogmore Cottage ili Sandringham gdje kraljevska obitelj tradicionalno provodi blagdane pa je pitanje sigurnosti postalo veliki problem za lokalnu policiju i kraljevsko osiguranje.

MODNA IKONA DANAŠNJICE

Meghan Markle modno ne griješi, a ovo su njezina najbolja izdanja

Pogledaj galeriju