A EVO I ZAŠTO

Meghan i Harry svoje će prvo Valentinovo otkako su u braku provesti odvojeno

29.01.2019 u 12:20

Bionic
Reading

Zbog službenog angažmana, i to u dalekoj Norveškoj, samo dva mjeseca prije rođenja njihova prvog djeteta princ Harry i Meghan Markle ovo će Valentinovo provesti razdvojeni

Valentinovo ili Dan zaljubljenih za mnoge ima veliko značenje, osobito za one koji su tek u počecima veze ili u prvim mjesecima braka. Romantične večere, pomno birani pokloni, cvijeće... samo su neke od stvari koje se vezuju uz ovaj dan, no čini se da Meghan Markle i princ Harry, koji su se vjenčali u svibnju prošle godine, svoje prvo Valentinovo otkako su u braku neće provesti zajedno.

Kako je najavila Kensingtonska palača, princ Harry odlazi na službeni put te na samo Valentinovo neće biti u zemlji, već u Norveškoj, u kojoj će se susresti s Kraljevskim marincima, čiji je zapovjednik od 2017. godine, kada je njegov djed, princ Philip, odstupio s te pozicije.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hoće li i Meghan Markle imati neka zaduženja na Valentinovo, još uvijek nije poznato, no lako je moguće da će morati na nekom događanju predstavljati kraljevsku obitelj. Isto tako, još uvijek nisu poznati angažmani princa Williama i Kate Middleton na Dan zaljubljenih.