TO SE ZOVE PRILAGODBA

Dunja Mazzocco Drvar čita vremensku prognozu u novim, kućnim uvjetima

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

RTL-ova meteogologinja pokazala je na društvenim mrežama kako u sadašnjoj situaciji priprema prognozu, no morala je raditi od kuće. Pogledajte kako se snašla

Mnogi su trenutno prisiljeni raditi od doma. I dok nekima takav način rada sasvim odgovara jer imaju dobre uvjete, neki se moraju snalaziti i improvizirati. I omiljena meteorologinja pronašla rješenje za koje vjerojatno nikad nije mislila da ćemo morati pribjeći.

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Improvizirana off-kabina i prognoza od doma za #crvenitim. Kad opet zaigra #crnitim, vraćam se u studio', napomenula je opisu svog videa. Naime, kako bi se smanjila mogućnost zaraze covidom-19, ekipe RTL-a podijeljena je dva tima - crni i crveni. Dunja je pokazala svoj kućni 'studio' s mikrofonom ispod plave deke koja sprečava jeke i buke. Na kraju videa se nasmijala kad ju je netko od ukućana 'otkrio'.

'Mi smo malo sve, malo ništa. (smijeh) S jedne strane spadamo u kategoriju televizijskih voditelja, tako nas se tretira na televiziji, dok smo s druge strane televizijski voditelji koji sami proizvode svoj sadržaj. Dok drugi voditelji ipak taj sadržaj sakupljaju od negdje drugdje, mi ga manje– više proizvodimo sami osim što nam ga atmosfera diktira. Informaciju kao informaciju sami spoznajemo, oblikujem, formuliramo i na kraju i prenosimo', izjavia je ranije Novi list meteorologinja koja je nedavno proslavila 44. rođendan.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!