uzbudljiv dan

Otkrila je sve detalje: Anja Alavanja objavila je fotografije s vjenčanja i raznježila, ali i nasmijala fanove

16.09.2021 u 18:23

Bionic
Reading

Proteklog vikenda voditeljica Anja Alavanja i ekonomist Vedran Viljevac svoju su vezu okrunili brakom, a Anja je sada na svom Instagram profilu otkrila sve detalje vjenčanja te fotografijama raznježila, ali i nasmijala brojne obožavatelje i prijatelje

Nakon što su u travnju ove godine postali roditelji malenog dječaka Dana, Anja Alavanja i Vedran Viljevac uplovili su u bračnu luku. Prve fotografije veselog i emotivnog događaja na društvenim mrežama podijelila je Anina kolegica i prijateljica Ana Miščević.

Anja, koja inače rado i često na društvenim mrežama dijeli detalje iz privatnog života do sada nije ništa objavila. No, sada je fanove počastila i otkrila sve zanimljive detalje koji su mnoge zanimali.

Anja je i nizu fotografija objavljenih na Instagram Storyju pokazala kako je protekao dan vjenčanja, od spremanju uz malu bebu, dolaska pred crkvu, koračanja prema oltaru pa sve do prvog svadbenog plesa.

  • +4
Vjenčanje Anje Alavanje i Vedrana Viljevca Izvor: Društvene mreže / Autor: Screenshot Anja Alavanja Instagram

Anja je na vjenčanju zablistala u prekrasnoj vjenčanici iz butika Vesne Spose, a voditeljičina vjenčana kuma bila je Sandra Osrečki. Vedranov kum bio je bivši nogometaš Nikola Pokrivač.Na izlasku iz crkve par su obasuli bijelim ružinim laticama, a prvi ples otplesali su uz ritmove Lukyjeve pjesme 'Provaj'.

Podsjetimo, nakon razvoda od Željka Romca, s kojim ima sinove Ivora i Jakova, Anja Alavanja zaljubila se u ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca. Upravo s njim je u travnju ove godine dobila malenog dječaka kojem su ponosni roditelji dali ime Dan.

  • +5
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL