UGODNO IZNENAĐENJE

Osvojio je publiku u showu 'Zvijezde': Pogledajte što sad radi Noa Rupčić

21.02.2019 u 17:47

Bionic
Reading

Stariji sin poznatih glazbenika Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik predstavio se u pjevačkom natjecanju u kojem je osvojio žiri i gledateljstvo svojim talentom i šarmom, punom parom nastavlja graditi karijeru poput svojih roditelja. Osim što svira klavijature u grupi Kojoti, Noa Rupčić je s grupom Magnar snimio novi singl žestokih nota

Pjesma 'Fatamorgana' je prvi uradak grupe Magnar. U njoj su već neko vrijeme Jurica Jelača, također sudionik 'Zvijezda' a Noa Rupčić im se pridružio nakon showa. Singl im je producirao talentirani gitarist Ivan Mihaljević, a mladim glazbenicima je plan snimiti još pjesama koje bi objavili na albumu.

'Slušam skoro uvijek ono što i pjevam, znači najviše slušam rock, ali ima tu dosta i jazza, bluesa, nekad i popa, ali to puno rjeđe, uglavnom se držim svakakvih grana rocka jer mi to najviše paše', izjavio je ranije sin poznatih glazbenika pjevačice Tine Kresnik i perkusioniste Hrvoje Rupčića, koji su oduševljeni sinovljevim izborom 'zanimanja'.

Izvor: Društvene mreže

Rupčić Junior oduševio je žiri i publiku izvedbom u talent showu, a u njegov glas odmah se zaljubio Petar Grašo. U show je došao u društvu svoje djevojke Stephany Domitrović, 20-godišnje studentice Učiteljskog fakulteta koja je također nastupala.