'superstar'

Osam kandidata nastavlja natjecanje, a show su napustile Lana Mandarić i Anatalia Filimone

25.11.2023 u 23:35

Bionic
Reading

Za RTL-ove kandidate mora se naglasiti da su pokazali da su rođeni za pozornicu, a publiku su osvojili i glasom, ali i sjajno stiliziranim outfitima. Natjecanje je takvo da svake subote dva natjecatelja napuštaju show, a danas su to bile dvije mlade dame koje nisu skrivale tugu

Iza Anatalije, Andree, Hane, Lane, Vanesse, Mije, Ivana, Petra, Tonija i Dine i više je nego uspješan prvi nastup na grandioznoj pozornici 'Superstara'. Žiri ih je hvalio, publika u studiju zbog njih je ostala bez glasa od bodrenja, a gledatelje su oduševili svojim vokalnim izvedbama velikih domaćih i stranih hitova. Međutim, nova subota donijela je i nove izazove...

Za većinu njih, prošlotjedni je nastup bilo prvo veće glazbeno iskustvo, a koliko im je značilo, ne kriju. Neki od njih su, pjevajući, sebi samo potvrdili da je glazba njihov poziv kojim se žele baviti cijeli život.

'Uzbudljivo je, ali i tužno jer nemamo dva kandidata', rekla je Severina na početku emisije misleći na kandidate koji su show napustili prošle subote.

Mladi glazbenici gladni su uspjeha i na njihovim licima jasno se može vidjeti koliko su željni glazbenog uspjeha. Velika pozornica koju im je pripremio RTL ostat će im u pamćenju čitavog života, no svoj put dalje u 'Superstaru' nastavlja tek osam kandidata.

Natjecatelji koji su prošli dalje su: Hana Ivković, Mia Ribić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Peruško, Dino Miklaužić, Petar Šegedin i Ivan Vidović. Tako su show ove subote napustile talentirane djevojke Lana Mandarić i Anatalia Filimone Kević Zandamela. Obje su se zahvalile publici na podršci, a ne sumnjaju da će se nastaviti baviti glazbom.

  • +6
Superstar - top 10 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo