u ljubičastom

Severina u novoj epizodi 'Superstara' zablistala u haljini koja joj stoji kao salivena

25.11.2023 u 21:01

Bionic
Reading

Naša popularna pjevačica iz Splita još jednom je servirala dojmljiv look u kojem je posve zablistala. Ljubičastu haljinu sjajno je kombinirala uz makeup, a dodala je i efektan detalj

Severini ovo prvi angažman kao članice žirija, a svake subote možemo ju gledati kako natjecateljima show-a 'Superstar' dijeli korisne pjevačke i karijerne savjete. Za ovu je večer odabrala efektnu haljinu, a moramo se složiti da joj stoji kao salivena.

Riječ je o heklanoj haljini s potpisom gruzijskog modnog kreatora Davida Kome.

Dugačka heklana haljina ukrašena je cirkončićima, a pozornost svakako privlači i zanimljivim krojem. Visoki ovratnik koji posve zatvara dekolte u kontrastu je s velikim otvorom na leđima, što čini ovu haljinu vrlo elegantnom i chic. Baš kakav je i karakter naše uspješne glazbenice.

Već efektnu haljinu Seve je dodatno začinila i zanimljivim odabirom modnog dodatka - elegantnim crnim rukavicama s lakiranim cvjetnim detaljima.

'Ovom showu će se najviše veseliti moja mama zato što ona meni uvijek kaže: 'A sinko, nema te na televiziji'. Ja njoj nikako nisam mogla objasniti da ipak negdje pjevam i egzistiram bez obzira na televiziju. Međutim, i ona i ja i svi moji bližnji vole takve showove. Doduše, ja ih rijetko gledam i nekako malo sam uvijek bila skeptična zato što ti klinci na kraju nisu poslije postali osobe koje su napunile arenu ili su napravili nekakve velike karijere. Čast iznimkama. I prihvatila sam biti u žiriju 'SuperStara' jer mislim da će ovaj put biti drugačije', rekla je ranije Severina.