KOJOJ BOLJE STOJI?

Izazovnu haljinu u kojoj se pojavila Severina nosile su brojne poznate ljepotice

21.11.2023 u 10:44

Bionic
Reading

Glazbeni show 'Superstar' ušao je u drugu fazu natjecanja. U subotu je na RTL-u prikazana prva emisija uživo za koju je članica žirija, Severina, odjenula proslavljenu haljinu s dizajnerskim potpisom

Uslijed štrajka filmskih djelatnika koji se zakuhtavao u Hollywoodu, održano je jubilarno izdanje najstarijeg filmskog festivala na svijetu.

Zbog navedenog, crveni tepih venecijanske Mostre bio je zakinut za dolazak brojnih holivudskih zvijezda, no usprkos navedenom, modnih trenutaka za pamćenje ipak nije nedostajalo.

Za jedan od njih pobrinulo se čak tri dame, na crvenom tepihu u Veneciji osvanuvši u istoj crnoj haljini s potpisom brenda Saint Laurent.

Osim na Mostri, ova haljina vrijedna gotovo 8000 eura, ovog ljeta mogla se ugledati i u Cannesu zahvaljujući britanskom modelu Rosie Huntington-Whiteley, ali i na naslovnici modne biblije Vogue, na Izraelskoj glumici Gal Gadot.

Haljina iz pre-fall kolekcije francuske modne kuće tako je postala velikim hitom u svijetu poznatih dama, a nije joj uspjela odoljeti ni Severina.

Upravo u njoj ove je subote otvorila novu fazu glazbenog natjecanja 'Supertalent' na RTL-u, s prvom emisijom snimanom uživo koje će se nastaviti narednih tjedana.

Glavna posebnost ove haljine s impresivnom vojskom obožavateljica prvenstveno leži u zavodljivom dizajnu dekoltea i gornjem dijelu spuštenih rukava spojenih u rukavice.

Poput talijanske poduzetnice Cristine Fogazzi na jubilarnoj Mostri, splitska pjevačica pri njezinom stiliziranju vodila se pravilom 'manje je više' odabirom sjajnih naušnica kao jedinim modnim dodatkom.