nikad joj nije dosadno

Ornela Vištica u zanimljivom društvu provodi vrijeme u sunčanoj Dalmaciji

12.06.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Glumica zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh zadnje dane provodi na sunčanom Jadranu. Zadovoljna Mostarka kojoj osmjeh ne silazi s lica, osim uživanja pored mora, imala je i susret s domaćom pjevačkom divom

'Jučerašnja šetnja ispod plavog hvarskog neba s dragom Radojkom Šverko, podsjeća me iznova na ljubav prema umjetnosti kao jedinoj istrajnosti u svakom vremenu. Hvar izgleda poput kulise koja čeka radosne ljude', otkrila je Ornela Vištica. Fanovima je poželjela pokazati da je prošetala po praznom centru modno usklađena s legendarnom pjevačicom.

Zbog pandemije korona virusa većina glumaca je bila na prisilnom godišnjom odmoru, no ona je našla zanimaciju. Upravo na otoku na kojem boravi i zadnjih dana posvetila se vrtlarenju. Već dulje vrijeme, otkrila je nedavno, razmišlja o kamenoj kući u Hercegovini na svojoj zemlji, s vrtom koji će sama obrađivati.

Glumica je ranije izjavila da ne koristi filtere na društvenim mrežama jer ne osjeća potrebu uljepšavati stvarnost koju živi kako bih naišla na odobravanje tuđih pogleda. Priznala je da postoje situacije kada je pravi izazov biti svoj no za nju je to, kazala je, jedini scenarij koji je čini sretnom i ispunjenom.