LIJEPA MOSTARKA

Ornela Vištica pokazala koliko voli grad koji smatra svojim drugim domom

10.12.2019 u 12:23

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih glumica, rođena Mostarka koju su gledatelji zavoljeli kroz serije 'Larin izbor', 'Vatre ivanjske', 'Prava žena', 'Pogrešan čovjek, već deset godina živi u Zagrebu i taj grad smatra svojim domom. Jednoj zagrebačkoj ulici Ornela Vištica odlučila je posvetiti svoju objavu na Instagramu

'Ako je istina da se dva puta ne može zakoračiti u istu rijeku, onda je istina da se dva puta ne može proći istom Ilicom. Ona je uvijek nova i teče iako nije rijeka, nastala je u vijugavom koritu potoka i nekoliko puta dnevno nabuja ljudima toliko da se prelije prema jugu preko Cvjetnog trga i ulica s imenima preporoditelja, pjesnika i urotnika. Noću presuši pod mjesečinom', napisala je Ornela Vištica. Obožavatelji su joj uputili samo lijepe riječi na račun izgleda i te objave.

'Kad sam morala na studij u Zagreb, bila sam već potpuno zrela i sasvim sigurna u to da želim upisati glumu, u čemu sam i uspjela. Rastanak je bio težak, ali još veća želja da se ostvarim u onome što želim raditi u životu. U počecima studiranja sam kući u Mostar išla češće, ali kako smo na faksu znali biti i po 12 sati, to se prorijedilo', izjavila je ranije za Gloriju.

Ornela je u studenom posjetila Budimpeštu, a nedavno je boravila na Tajlandu odakle je fanovima pokazivala prelijepe prizore.