OTKRILA NEPOZNATE DETALJE

Ornela Vištica prisjetila se ljubavne prošlosti: 'Uzela sam prsten i bacila ga u koš'

03.07.2019 u 14:28

Bionic
Reading

Domaća glumica Ornela Vištica uz fotografiju iz djetinjstva napisala je do sada nepoznate činjenice iz prošlosti i pritom nasmijala brojne obožavatelje

Uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira za službeni portret dotjerana poput prave male princeze domaća glumica Ornela Vištica napisala za zanimljiv post.

'Ovo je bilo razdoblje kad me prvi put jedan dječak J 'zaprosio'. Imali smo osam godina. Uzela sam prsten i bacila ga u koš i pred razredom izjavila kako se ne mogu udati za nekoga tko prepisuje od drugih matematiku. Ne znam jesam li uvijek dobro odigrala, al’ trebalo se braniti od nemani', poručila je poznata glumica.

Ornela je zbog svoje ljepote privlačna mnogim muškarcima, no iako do sada nije imala previše sreće u ljubavi, ne krije da za nju uvijek ima mjesta u njezinom srcu.

  • +2
Ornela Vištica u seriji 'Dragi susjedi' Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo

'U mojoj duši uvijek žive ljubav i empatija za druge. Vjerujem u dobro u ljudima. Sve ostalo prepuštam Velikom redatelju, ipak sam ja samo čovjek, točnije trudim se biti', rekla je glumica u razgovoru za tportal.