razdragana hercegovka

Ornela Vištica: 'Ne zaboravljam iskoristiti dan i učiniti nešto lijepo za sebe'

22.07.2020 u 09:37

Bionic
Reading

Nakon što je odradila zadnju predstavu i zaključila sezonu u matičnom kazalištu Kerempuh, glumica se ponovo 'spustila' u Dalmaciju. Bila je kratko na Braču, a sada je opet stigla na Hvar na kojem je uživala i u lipnju. Boravak na moru, suncu, druženje s prijateljima izazvale su u njoj emocije koje je pretočila u riječi

Za vrijeme karantene bila je u Zagrebu gdje je vrijeme kratila čitajući, pišući, kuhajući, odrađujući trening, a nakon izolacije otišla je u Hercegovinu. Nedavno je izjavila kako već dulje vrijeme razmišlja o kamenoj kući u Hercegovini, 'na svojoj zemlji' s vrtom kojeg će sama obrađivati. Bila je i na moru, a sada opet uživa u čarima Dalmacije.

'Deset proteklih godina, moj život između Zagreba, Mostara, Beograda, Splita, Podgorice, snimanja od jutra do mraka, propuštena vjenčanja mojih prijatelja, propušteni rođendani, dani ostavljeni na snimanjima, noći u autima, avionima, brodovima i vlakovima, restoranima i restorančićima. I to sama lijevo, sama desno. I onda se jedno jutro probudim i ne znam u kojem hotelu ili stanu je krenuo moj dan, koji tekst trebam govoriti i shvatim kako život prolazi pored mene i kako nema potrebe za 15 angažmana. Danas ne jurim nikud, spremam jednu ulogu, čija će premijera biti na jesen i živim sporije. I ne zaboravljam iskoristiti dan i učiniti nešto lijepo za sebe', poručila je glumica na Instagramu.

Glumicu smo najprije upoznali kroz seriju 'Larin izbor', a zatim je bila u 'Vatrama ivanjskima', 'Ženama s Dedinja', 'Pravoj ženi”, 'Dragim susjedima', 'Pogrešnom čovjeku', te u filmu 'Mrtve ribe'. Ornelu u slobodno vrijeme izvan kazališta i poslova na nekom setu, zanimaju stihovi. 'Poezija je moja velika ljubav i na tome radim trenutno, to je radni predah od slojevitih uloga. Opušta me i obožavam je govoriti', rekla je za Jutarnji list.