simpatična usporedba

Ornela Vištica kao Marilyn Monroe: 'Nisam nikad bila pretjerani obožavatelj Merlinke, ali njene haljine da'

01.07.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Nakon višetjednog boravka izvan Zagreba, glumica se vratila obavezama u gradu u kojem živi od studentskih dana. Pratiteljima se danima na društvenim mrežama hvalila fotografijama s raznih destinacija

Ornela Vištica je na Instagramu otkrila kako joj stižu novi angažmani i razdoblje za koje će joj trebati puno energije te da prije povratka u Zagreb treba napuniti baterije. Poslije Hercegovine ponovo se vratila na Hvar gdje je boravila početkom lipnja.

Glumica je pozirala u bijeloj lepršavoj haljini na jahti, a kako joj je vjetar podigao haljinu, to ju je asociralo na kultnu scenu iz filma 'Sedam godina vjernosti' s haljinom slavne Marilyn Monroe.

'Nisam nikad bila pretjerani obožavatelj Merlinke, ali njene haljine da! Vjetar me podsjeti kako je Merlinka ipak bila glumica odličnog osjećaja za komediju', opisala je fotografiju Ornela.

Kad se prije više deset godina pojavila u seriji 'Larin izbor' na Novoj TV, Ornela je preko noći postala je jedna od naših najprepoznatljivijih glumica. Mladu Mostarku krasi i istančan modni ukus, za koji je ponajviše zaslužna njezina majka Anđelka, nekadašnja prva pratilja Miss Jugoslavije čiju je fotografiju, iz starih novina glumica objavila u najnovijoj objavi.

Upravo nsvoju mammu nerijetko pita za savjete i zna zaviriti u njezin ormar gdje pronađe zanimljive modne kombinacije, neke koje odišu i duhom starih, nostalgičnih vremena.