negoduje

Nezadovoljna Ornela Vištica se žali: 'Karantenu si ne mogu dopustiti'

26.06.2020 u 10:41

Bionic
Reading

Glumica je zadnjih dana boravila u Hercegovini. Na društvenim mrežama se kritički osvrnula na odluku koja je na snagu stupila u ponoć, a prema kojoj osobe koje u Hrvatsku uđu iz BiH, Srbije, Kosova i Sjeverne Makedonije moraju 14 dana u samoizolaciju

'Eh corona, jučer sam mogla puhati maslačak u Hercegovini, zato noćas od 12:00 više nisam. Karantenu si ne mogu priuštiti, jer se veselim odigrati još osam predstava pred kraj sezone u matičnom kazalištu u Zagrebu... Da sam u nekoj zapadnoj zemlji boravila vjerojatno bih mogla puhati maslačak i nakon toga sletjeti u Hrvatsku. Eh da. Lako tako na istok', napisala je Ornela Vištica s fotografijom na kojoj u prirodi puše maslačak.

Kako su tijekom zadnjih mjeseci brojne predstave bile otkazane zbog koronavirusa mnogi su se glumci, uz mjere opreza, vratili na kazališne daske. Glumica, inače članica ansambla satiričkog kazališta Kerempuh kako je napisala - ne može si priuštiti odlazak u samoizolaciju.

Ornela je zadnjih dana uživala u Hercegovini. Jako je vezana uz taj kraj pa je nedavno izjavila kako već dulje vrijeme razmišlja o kamenoj kući u Hercegovini, 'na svojoj zemlji' s vrtom kojeg će sama obrađivati. Ondje je posjetila neka mjesta koja joj znače.

'Svojoj nekadašnjoj školi u Mostaru sam ostavila komediju , koju sam napisala u trećem razredu gimnazije, koji su učenici uprizorili zajedno s profesoricom Kolobarić prošle godine u Mostaru. Živite svoje snove, vjerujte u njih, stvarajte i idite dalje i budite zahvalni temeljima', poručila je.