emotivni trenutak

Ornela Vištica objavila fotografiju sa sinom svoje prijateljice Doris Pinčić Rogoznice pa obrisala status

15.06.2020 u 10:06

Bionic
Reading

Posljednjih dana jedna od glavnih tema je razvod poznate voditeljice i glumice od supruga Borisa Rogoznice. Par je i službeno potvrdio da je njihovoj ljubavi došao kraj te da će uvijek biti najveća podrška svojoj djeci Donatu i Giti. Kao podrška prijateljici, mostarska glumica objavila je preslatku crno bijelu fotografiju uz nježnu poruku. No, zbog nečeg se predomislila i objavu obrisala

Ornela Vištica je na svom Instagram profilu objavila do sad ne viđen prizor. U naručju drži malenog Donata, sina Doris Pinčić Rogoznice i glazbenika Borisa Rogoznice, a pričom kojom je opisala fotografiju rastopila je srca svojih brojnih pratitelja. Ubrzo nakon toga glumica ga je odlučila maknuti s Instagrama.

'Prošlo ljeto, pokuca na vrata sobe i pristojno upita jel može ući da malo porazgovaramo. Nasloni se na prozor, ruke stavi na zid i kaže: 'Primjetio sam kako se bojiš mog psa, al’ imam plan za tebe, samo mi daj ruku i misli o lijepim stvarima. I nemoj zaboraviti zažmiriti. Ja ću te zaštititi.' Prvi put mi je uletio u krilo kad je bio star samo deset dana. Bila je to jedna od najljepših scena. Dječak Donat', napisala je u objavi u kojoj je označila i njegovu mamu Doris.

Glumice su se zbližile na snimanju serije 'Larin izbor' koja se emitirala na Novoj TV 2011. godine. Ornela je bila na vjenčanju Doris i Borisa, a o prvom porođaju Zadranke upravo je Facebooku obavijestila Ornela Vištica. 'Moja hrabra Doris je rodila! Izvan sebe sam od sreće' napisala je tada Ornela.