radosne vijesti

Ornela Vištica dobila svoju prvu međunarodnu priliku

07.07.2017 u 14:22

Bionic
Reading

Nakon brojnim glumačkih ostvarenja u serijama i na kazališnim daskama, glumica zagrebačkog Kerempuha, Orneli Vištica sreća se osmjehnula i na inozemnoj umjetničkoj sceni. Dobila je svoj prvi međunarodni glumački angažman pa će je poznata 27-godišnja Mostarka sudjelovala na britanskoj seriji 'Love, Lies And Records' koja je snimana za BBC One

Šestodjelna serija stiže iz pera BAFTA-om ovjenčane scenaristice Kay Maylor. Naša glumica je snimanje obavila tijekom svibnja, a iako je od snimanja prošlo više od mjesec dana, uzbuđenje ne prestaje.

'Glavnu ulogu tumači Ashley Jansen, a ja se pojavljujem u zadnjoj epizodi u manjoj ulozi Slovenke. Prošli mjesec sam u Manchesteru sveukupno bila sedam dana. U Leedsu je bilo snimanje, a ulogu sam dobila pet mjeseci nakon castinga sa jednom od najvećih agentica na ovom dijelu Europe, Anilom Gajević', ispričala je za tportal Ornela Vištica.

Uskoro je očekuje premijera filma 'Mrtve ribe' koja će se održati 20. srpnja na Pula Film Festivalu. U tom filmu glumi Ivanu, djevojku iz Hercegovine koja oboli od raka i stiže u Zagreb na liječenje, a istodobno njezin dečko, kojeg glumi Marko Cindrić doživi prometnu nesreću.

Ljeto će provesti na Jadranu. 'Naši otoci, naša obala, od Paga do Cavtata', otkrila je glumica.

Ornela Vištica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo