SLIČNOSTI

Ornela Vištica: Godinama me uspoređuju s Julijom Roberts

30.06.2016 u 00:52

Bionic
Reading

Zbog neodoljivog osmijeha, bujne, valovite frizure, ali i senzualnosti, glumici Orneli Vištici često su govorili da nalikuje Juliji Roberts. Lijepa Mostarka na svom Facebook-profilu spojila je svoju fotografiju s onima slavne holivudske dive te je svoje obožavatelje pitala koliko nalikuju jedna drugoj. Nama je ispričala imponiraju li joj takve usporedbe i prati li uopće rad svoje američke kolegice

'Puno si ljepša i ženstvenija od nje', 'imate isti osmijeh i vedrinu očiju', 'imaš više prirodnosti i svježine', 'puno si slađa od nje', samo su neki od komentara kojima su Ornelu zasuli njezini prijatelji i obožavatelji. Neki su se našalili pa joj poručili: 'Juliji nedostaje tvoj faktor X, a tebi njezin račun' i 'ti nalikuješ Juliji, treba ti Romeo', a našoj glumici usporedbe s holivudskom miljenicom nimalo ne smetaju. Upravo se zbog toga poigrala svojim fotografijama i onima američke glumice.

'Volim Juliju kao glumicu i neke njezine filmske klasike iz devedesetih', rekla nam je Ornela. Jedna od naših najljepših glumica nedavno je snimila film 'Mrtve ribe plivaju na leđima' redatelja Kristijana Milića, a sada radi na novom televizijskom projektu pa će joj gotovo cijelo ljeto biti radno. Odmorit će se, kaže, tek krajem kolovoza.