DEMANTIRALA PREKID

Ornela Vištica: Pustite me da volim!

13.05.2016 u 19:41

Bionic
Reading

Nakon što je jedan domaći tjednik objavio informaciju kako je mostarska glumica prekinula vezu sa snimateljem RTL televizije Igorom Zelićem, Ornela se o svemu napisanom izjasnila na svom profilu na Facebooku te intrigantnim postom demantirala prekid

Jedna od onih glumica koje o svojim ljubavnim vezama ne vole govoriti u javnosti je i 26-godišnja Ornela Vištica. Tek jednom je komentirala svoju ljubavnu priču sa snimateljem Igorom Zelićem, koja je započela prije nepune dvije godine na setu serije 'Vatre ivanjske'.  Stoga ne čudi što je nakon objavljenog članka o njihovom prekidu u jednom tjedniku odlučila dezinformaciju komentirati samo na svom Facebooku.

'Tamo sam sve rekla, dalje tu priču ne bih komentirala. Istina je kako se pišu gluposti', rekla je Ornela za tportal, a njezin post prenosimo u cijelosti:

'Otkud vam pravo?
Otkud vam pravo da pišete o mom privatnom životu neprovjerene informacije?
Otkud vam pravo da navodite moju izjavu od prije nekoliko godina, samo da bi složili sadašnji tekst o tzv. prekidu moje ljubavne veze?
Otkud vam pravo da pišete o 'mom srcu i umu' (kako navodite)?
Što vi znate o tome?
O kakvim mostovima pišete? O kakvim leptirićima? Takve insinuacije i komparacije vežite za nekog drugog, molim vas!
Otkud vam pravo da bez mog znanja i protiv moje volje navodite rečenice u upravnom govoru koje nisam izjavila?
O mojoj obitelji, meni najbližim ljudima i o čovjeku kojeg volim nemam običaj govoriti u javnosti. Smatram da je to moj privatni život koji pripada meni.
Pustite me da živim i radim,
Da volim i da sam voljena u miru.

Za sve vas ostale, meni drage novinare, s kojima sam imala i imam korektan odnos, mogu reći da ću se uvijek javiti, kao i dosada, u nadi da ćete i dalje ostati korektni i profesionalni te da ćete pisati provjerene informacije i suvisle tekstove', napisala je Ornela.