TEA SLAVICA I ADRIANA ĐURĐEVIĆ

One su najvatrenije navijačice: Pobjeda je bila slađa uz ove ljepotice na tribinama

22.03.2019 u 09:56

Bionic
Reading

Sinoć je na Maksimiru, u prvoj utakmici kvalifikacija za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine, Hrvatska s 2:1 pobijedila Azerbejdžan, a na naše reprezentativce najponosnije su bile njihove partnerice. Atraktivne djevojke Brune Petkovića i Duje Ćalete Cara, Tea Slavica i Adriana Đurđević, i na svojim su se Instagram profilima pohvalile glasnim navijanjem s tribina

Glasno navijanje s maksimirskih tribina sinoć je zasigurno doprinijelo pobjedi Hrvatske nad Azerbejdžanom, a ovu utakmicu, ujedno prvu u kvalifikacijama za plasman na Europsko prvenstvo, nisu propustile ni bolje polovice naših reprezentativaca.

S najboljih pozicija, za pobjedu naših, glasno je navijala djevojka Brune Petkovića, lijepa Tea Slavica. Ispod sivog kaputa bila je vidljiva majica na poznate kockice, s brojem kojeg njezin dečko nosi u reprezentaciji, a uz navijačku majicu uskladila je i crveni ruž.

Na tribinama je bila i dugogodišnja djevojka reprezentativca Duje Ćalete Cara, Adriana Đurđević, koja je na stadion stigla sa tri prijateljice. Kako bi se utoplila na tribinama, Adriana se ušuškala u trendi bundu, u kojoj se rado fotografira za svoj Instagram profil.

Je li i ona, poput Tee Slavice, imala reprezentativni dres, ne vidi se na fotografiji, no niti ona nije odoljela da se u potpunosti ne dotjera za maksimirske tribine. Kratkom video snimkom na Instagram Storyju, na kojoj snima prvu postavu, među kojima je i njezin voljeni, poželjela je sreću svima, a posebno svojoj ljubavi.

Tea Slavica Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL