SPEKTAKL U MAKSIMIRU

Povijesnu Dinamovu utakmicu nisu propustile lijepe djevojke naših nogometaša

08.03.2019 u 09:52

Bionic
Reading

U Zagrebu je u četvrtak navečer igrana velika utakmica, a dvoboj Dinama i portugalskog kluba Benfica nisu propustile tisuće navijača koji proživljavaju najsretnije dane zbog nevjerojatnog uspjeha hrvatskog prvoligaša. Na prepunom maksimirskom stadionu sinoć su se našle i brojne ljepotice, djevojke Dinamovih mladih nada

Fantastična atmosfera na dupkom punom Maksimiru u četvrtak navečer i pobjeda Dinama nad Benficom ostat će slika za povijest. Zagrebački nogometni klub igra u osmini finala Europske lige i pokazuje nikad bolju spremu.

Rezultat za pamćenje sinoć su uživo pratile i brojne ljepotice, mlade djevojke Dinamovih igrača koje su se oglasile putem društvenih mreža.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💙

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Zgodna Helena Matić, djevojka vratara Dominika Livakovića, u posebni sektor stadiona, VIP ložu, stigla je odjevena u dečkov dres koji igra pod rednim brojem 40. Društvo joj je pravila dugogodišnja prijateljica Mia Rajić.

U loži se udobno smjestila i dotjerana Tea Slavica, koja je sigurno imala najviše razloga za slavlje kada je njezin odabranik Bruno Petković zabio gol i odveo Dinamo do pobjede.

Na stadionu je, ovoga puta u društvu supruga koji je nažalost zbog ozljede morao propustiti važnu utakmicu, bila Lejla Hajrović. Ona i nogometaš Izet Hajrović tijekom cijeloga su dana bili u euforiji zbog utakmice, a atmosferu je plavuša pokazala putem profila na Instagramu.

I trudna supruga našeg napadača Marija Gavranovića, Anita Gavranović, pratila je uživo spektakularnu utakmicu i navijala za svog dragog.

VJERNI NAVIJAČI

Evo tko je od poznatih na Maksimiru pratio dvoboj Dinama i Benfice

Pogledaj galeriju