HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Ona se ne smatra seksi: Jennifer Garner ne dobija više uloge kao prije

08.08.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Časopis People ove ju je godine uvrstio na listu najljepših žena svijeta, no 47-godišnja Jennifer Garner, u eseju napisanom povodom 25. godišnjice izlaženja magazina InStyle, smatra kako više i nije toliko privlačna

Zajedno sa svojim slavnim kolegicama, poput Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz i mnogim drugima, 47-godišnja Jennifer Garner našla se u slavljeničkom izdanju magazina InStyle koji slavi 25. godišnjicu izlaženja. Tim povodom urednički tim zatražio je od slavnih dama, a koje su godinama krasile njihove naslovnice, da napišu eseje i one su se tog zadatka prihvatile poprilično ozbiljno.

Jennifer Garner osvrnula se na proteklih 25 godina, koliko je i sama na A listi holivudskih glumica i dodala kako je tek sada postala svjesna koliko se sve promijenilo otkako je dobila ulogu u hit seriji 'Alias' koja joj je otvorila sva vrata.

Prvu naslovnicu InStyle magazina snimila je 2004., sa 32 godine, a kako je i sama rekla, skakala je iz projekta u projekt dopuštajući da je njezini odabiri i titula 'seksi djevojke' tada obilježe i definiraju. Ipak, priznaje, danas se ne živcira toliko zbog svega i manji joj je stres, iako, za razliku od 20-ih i 30-ih godina, uloge danas dobija tako često.

'Kada ste jedna od privlačnih djevojaka, morate biti svjesni da će vas svaka odluka koju donesete obilježiti. Mene je prvo obilježila odluka da uzmem pauzu, a potom trudnoće i bebe. Vjerojatno zbog svega toga ni ne dobijam ni upola toliko ponuda kao u vrijeme kada sam snimila prvu naslovnicu za InStyle, no ono što znam je da ono što i dođe do mene je iz razloga jer me netko želi vidjeti upravo u toj ulozi.' Unatoč tome što sama tvrdi da joj se nudi sve manje uloga, ona je još uvijek jedna od najtraženijih zvijezda Hollywooda.

  • +12
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Važno je pronaći ljepotu u svemu, čak i kad je teško. Gledajući unatrag na moje ranije naslovnice InStylea, pogotovo na onu (iz 2005.) kad sam prvi put bila trudna, znam da sam bila naivno sigurna da će sve biti u redu. Ništa nisam znala i još uvijek ništa ne znam. No sada znam da ništa ne znam. I to mi je sasvim u redu', kaže Garner.