NIŠTA BEZ NJE

Ben Affleck iskreno priznao: 'Naravno da još uvijek volim bivšu ženu'

05.03.2019 u 15:39

Bionic
Reading

U listopadu prošle godine napokon su nakon dugogodišnjeg razmišljanja, finalizirali svoj razvod, ali Ben Affleck i Jennifer Garner ostali su izuzetno prisni i prijateljski nastrojeni. Zajedno odgajaju svoje troje djece, a slavni glumac u posljednjem intervjuu nije krio da njegovi osjećaji prema bivšoj supruzi nisu nestali

Holivudski glumac Ben Affleck tijekom gostovanja u emisiji Today Monday dotaknuo se svog odnosa s bivšom suprugom Jennifer Garner s kojom dijeli troje djece, 12-godišnju Violet, 9-godišnju Seraphinu i 6-godišnjeg Samuela.

U bračnu su luku uplovili davne 2005, a idila je trajala skoro 13 godina, nakon čega su se odlučili razići. Iako su živjeli odvojeno, tek tri godine nakon finalizirali su svoj razvod i pravnim putem. No, Garner i Affleck svejedno su ostali u prijateljskim odnosima, prije svega radi svojih preslatkih nasljednika.

Na pitanje voli li još uvijek svoju bivšu suprugu, 46-godišnji glumac nije ni sekunde oklijevao. 'Naravno, ona je izvrsna majka mojoj djeci', kazao je Affleck, a onda nastavio: 'Netko tko je majka tvojoj djeci, mora biti centralna i najvažnija osoba u tvom životu'.

Iako je tijekom godina vodio bitku s alkoholizmom, Ben se zbog braka i djece nekoliko puta prijavio u kliniku za odvikavanje ne bi li se riješio te strašne navike. Borba je dugotrajna, a posljednji puta posrnuli je glumac završio u klinici prošle jeseni, kada mu je najveća podrška bila upravo bivša supruga.

  • +6
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nadam se da sam dobar tata. Sa sigurnošću vam tvrdim da se jako trudim to biti. Srećom pa imaju sjajnu mamu koja se trudi da odgoj bude zajednički i da djeca imaju lijepo djetinjstvo. Očevi su izuzetno bitna figura, i jako je važno da budu prisutni, zaštitnički nastrojeni i da su tamo jednako onoliko koliko i majke', zaključio je Affleck.

Nakon razvoda, Ben je u ljubavnom smislu krenuo dalje. Započeo je vezu s producenticom Lindsay Shookus, koju je prošle godine prekinuo, ali par se posljednjih tjedana ponovno intenzivno druži.

  • +9
Ben Affleck i Lindsay Shookus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, najvažnija žena u njegovu životu bila je i ostala Garner, koja mu pruža potporu, pozitivan stav i koja mu pomaže i u najkritičnijim situacijama.

'Nemam problema pričati o svom alkoholizmu. To je dio mog života i to je nešto s čime se borim. Naravno da ne želim da me to okarakterizira i da to bude moj identitet, ali dobro je da sam svjestan da na tome trebam kontinuirano raditi', kazao je holivudski zavodnik koji se prvi puta na odvikavanje prijavio još davne 2001. godine.