tuga ne prestaje

Oliver bi danas proslavio 74. rođendan, njegova Vesna posvetila mu je emotivnu objavu

07.12.2021 u 08:51

Bionic
Reading

Prošle su duge tri i pol godine kako nas je napustila pjevačka legenda. Oliver bi danas slavio 74. rođendan pa su od jutros društvene mreže preplavljene njegovim pjesmama, mnogi imaju potrebu iskazati mu ljubav, a najviše nedostaje svojoj obitelji. Voljenoj supruzi Vesni teško je bez njega

'Dragi naš dida, danas, 7. 12. bi navršio 74 godine. Tužni smo bez tebe. Puno te voli tvoja familija kao što si ti volio nas', napisala je Vesna Dragojević na svom Facebook profilu i uz to podijelila Oliverovu pjesmu 'Kad mi dođeš ti'.

Olivera su se uz Vesnu prisjetili i brojni njegovi prijatelji i obožavatelji. 'Uvik, uvik je s nama!', 'Vrijeme ne može izbljedit ovu veličinu. Ove note i sjećanja', 'Nedostaješ svima nama koji smo voljeli tebe pjevača i još više tebe čovjeka, hvala ti za sve čarobne note', 'Živi i s vama i sa svima nama. Fenomenalan, dragi Oliver. Sretan rođendan, dan kada je rođen vjerojatno najveći glazbenik na ovim prostorima. Srećom, ima puno ljudi koji čuvaju sjećanje na njega, uz njegove najljepše pjesme', bile su samo neke od poruka.

'Osjećam se grozno, kad bih barem mogla preskočiti današnji dan. Tužni smo. Otkako je umro, nismo slavili njegov rođendan. Živjeli smo 46 godina zajedno. Mi sve znamo što bi on volio i htio raditi za svoj rođendan. Znate, on je za svoje rođendane radio humanitarne koncerte. Oliver vam se držao ovoga: 'Ja ću vama pokloniti, nemojte vi meni'. I tako je i bilo', ispričala je Vesna za 24sata.

  • +3
Vesna Dragojević Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Otkrila je da će u čast Oliverovog rođendana danas održati koncert u crkvi sv. Josipa u Veloj Luci pod kontroliranim uvjetima i uz ograničeni broj publike. Samo će stariji članovi obitelji Dragojević biti nazočni.