ZBOG NASLJEDSTVA

Odvjetnici traže tajnu djecu Davida Bowiea

28.02.2017 u 15:26

Bionic
Reading

Nevjerojatni zahtjev pojavio se u britanskim medijima. Odvjetnici obitelji Davida Bowiea u potrazi su za tajnom djecom preminulog pjevača, kako bi naslijedili dio od 80 milijuna funti, na koliko se procjenjuje njegovo bogatstvo. Slavni pjevač nikada nije krio da je vodio promiskuitetni život, stoga ne čudi zahtjev odvjetnika

Britanski The Sun objavio je nevjerojatnu vijest - odvjetnici obitelji Davida Bowiea krenuli su u potragu za tajnom djecom preminulog pjevača, kako bi naslijedili dio njegovog bogatstva, koje se procjenjuje na 80 milijuna funti. Odvjetnički tim zamolio je u ime obitelji da im se jave svi koji makar i sumnjaju da bi im legendarni pjevač mogao biti otac.

Bowie nikada nije krio kako je vodio promiskuitetan život, a 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća lista žena koje je odveo u krevet nema kraja. Upravo zbog toga sumnja se kako bi mogao imati još djece, osim dvoje službene - 16-godišnje Alexandrije Zahre Jones, koju je dobio u braku s Iman, te 45-godišnjeg Duncana Jonesa, koje je dobio u prvom braku s Angie. Svi koji imalo sumnjaju kako bi mogli biti Bowijeva djeca, trebaju se javiti najkasnije do 4. svibnja.

Sina Duncana Jonesa dobio je u prvom braku s Angie Duncan

S Iman je dobio kćerku Alexandriu Zahru Jones