nema nazad

Odluka je konačna: Nakon objave o razvodu, Reese Witherspoon skinula je i vjenčani prsten

01.04.2023 u 11:52

Bionic
Reading

Svega nekoliko dana nakon što je na Instagramu objavila kako se ona i suprug Jim Toth rastaju, Reese Witherspoon po prvi put se pojavila u javnosti – i to bez vjenčanog prstena na ruci

Prošlog petka, samo nekoliko dana prije nego što su ona i njezin suprug Jim Toth proslavili 12. godišnjicu braka, Reese je na Instagramu objavila da se rastaju. A prema svemu sudeći Reesina i Jimova ljubavna priča je definitivno stvar prošlosti.

Naime, glumica je ovog tjedna viđena u Nashvilleu, brzo koračajući ulicom, Reese je vodila, prema svemu sudeći, ozbiljan telefonski razgovor, a mnogima nije promaknuo jedan detalj. Točnije, njegov izostanak.

Slavna 47-godišnja filmska zvijezda izgledala je vrlo chic u prugastoj bijelo-plavoj košulji i uskim, bijelim trapericama. Plavu kosu ostavila je ležerno raspuštenu, a stajling upotpunila smeđim remenom i torbicom preko ramena. Dodavši dašak blještavila izgledu s nekoliko debelih zlatnih narukvica, Reese je stajling začinila i slamnatim šeširom širokog oboda. No, ono što su mnogi primijetili je da je glumica skinula vjenčani prsten s ruke i time jasno dala do znanja kako je odluka o razvodu braka konačna.

Izvor blizak paru za magazin People otkrio je Izvor je za People rekao da je Reese bilo 'vrlo teško' prihvatiti da su ona i njezin bivši partner, 52-godišji Jim Toth 'dvije vrlo različite osobe.' Izvor je dodao kako je Reese vrlo energična i da voli sudjelovati u puno stvari odjednom, dok Toth, koji radi kao lovac na talente, preferira mirniji način života. Također je napomenuo i kako je par u posljednje vrijeme provodio sve manje i manje vremena zajedno, pogotovo dok je Reese radila punom parom. A više od deset godina nakon što su uplovili u bračnu luku, par je pronalazio sve manje zajedničkih interesa.

  • +2
Reese Witherspoon i Jim Toth Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia