rastava braka

Pred Reese Witherspoon i Jimom Tothom je podjela imovine, evo oko čega se moraju dogovoriti

28.03.2023 u 12:50

Bionic
Reading

Vijest o rastavi braka holivudskog para Jima Totha i Reese Witherspoon iznenadila je mnoge. Nekoć sretan par objasnio je da su se s vremenom udaljili i da se razdvajaju u prijateljstvu, no imovinska pitanja mogla bi narušiti njihov dobar odnos

Holivudska zvijezda Reese Witherspoon objavila je vijest koja je iznenadila mnoge prijatelje i pratitelje: nakon gotovo 12 godina razvodi se od supruga Jima Totha. Nekoć sretan i skladan par odlučio je krenuti odvojenim putevima, no zadržat će dobar odnos te njihov razvod neće biti jedan u nizu skandaloznih kakve smo navikli viđati u Hollywoodu. Svaki razvod uključuje i podjelu imovine pa je i to jedan od poslova koje će par morati riješiti.

Kao jedan od najuspješnijih parova, Reese Witherspoon i Jim Toth sada moraju podijeliti svoju imovinu, koja uključuje vrijedne nekretnine i poslove.

Veže ih i produkcijska kuća 'Hello Sunshine' koja se proslavila hit filmovima i serijama poput 'Big Little Lies' te 'Daisy Jones i šestorica', a u kojoj oboje imaju udio i mjesto člana odbora.

U kolovozu 2021. Witherspoon je prodala većinski udio u tvrtki 'Hello Sunshine' Tomu Staggsu i Kevinu Mayeru, uz potporu privatne investicijske tvrtke Blackstone, u ugovoru koji je tvrtku procijenio na 900 milijuna dolara . Nakon tog poslovnog poteza, Witherspoonova neto vrijednost procijenjena je na oko 430 milijuna dolara, prema Forbesu.

Uz mnoge popularne naslove iza kojih stoji njezina produkcijska kuća, Witherspoon se još uvijek rado bavi glumom.

Nedavno je glumila u romantičnoj komediji 'Your Place or Mine' s Ashtonom Kutcherom, a dio je stalne glumačke postave serije 'Jutarnji show' u kojem glumi s Jennifer Aniston, dok svaka zarađuje oko 2 milijuna dolara po epizodi. Osim toga, sve se više priča o trećem nastavku kultnog filma 'Plavuša s Harvarda', koji je proslavio plavokosu glumicu.

Toth je u međuvremenu bio agent za talente u 'Creative Artists Agency' više od 20 godina, ali od 2020. godine bavio se nabavom sadržaja i talenata u firmi koja je brzo ugašena. Ipak, to ne znači da Toth spava već obavlja ulogu člana upravnog odbora tehnološke tvrtke 'Flowcode'. Također je osnivač i član uprave 'Draper Jamesa', Witherspoonove tvrtke za odjeću.

Par je također zaradio milijune kupnjom i prodajom nekretnina. Glumica je navodno prodala jednu kuću u Los Angelesu za 21,5 milijuna dolara prošle godine, procijenivši ju na 5 milijuna dolara više nego što je platila za nju 2020. godine.

  • +2
Reese Witherspoon i Jim Toth Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia