NAKON 12 godina

Kad nema ljubavi: Što je presudilo braku Reese Witherspoon i Jima Totha

27.03.2023 u 13:13

Bionic
Reading

Glumica Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth na Instagramu su objavili vijest o rastavi braka, čime su šokirali brojne pratitelje jer su se uvijek doimali kao sretan i skladan par. Ipak, ljubav nije jedini sastojak uspješnog braka, čemu svjedoči i par

Simpatična glumica i uspješna producentica objavila je vijest da se nakon gotovo 12 godina razvodi od supruga Jima Totha. Iako su ih samo dva dana dijelila od godišnjice braka, Reese Witherspoon i Jim Toth odlučili su da će nakon lijepih zajedničkih trenutaka krenuti svatko svojim putem. Ne radi se ni o kakvom skandaloznom prekidu, već o dvoje koji su shvatili da među njima postoje razlike zbog kojih je razvod braka optimalna opcija.

'Imamo neke osobne vijesti za podijeliti... S velikom dozom pažnje i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu', započela je objava u kojoj je otkrivena vijest koja je iznenadila mnoge pratitelje i prijatelje.

Kako stoji u objavi, par je zahvalan za lijepe zajedničke trenutke koje će i dalje nastaviti graditi, no u prijateljskom odnosu: 'Uživali smo u toliko prekrasnih zajedničkih godina i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili.'

Prema izvoru, Witherspoon stvarno obožava Jima te nikad nije željela razvod braka, no shvatila je da je tako najbolje za oboje i za njihovu djecu. Reese i Jim imaju jednog zajedničkog sina, 10-godišnjeg Tennesseeja Jamesa. Dok Reese iz prvog braka s Ryanom Phillippeom ima dvoje djece, 23-godišnju Avu i 19-godišnjeg Deacona.

Također, glumica je nekoliko puta naglasila kako nije mogao poželjeti boljeg očuha i oca za svog sina, no njihov odnos više nije kao prije.

S vremenom je njihova veza iz romantične prešla u platonsku, udaljili su se, a na kraju su odlučili prekinuti.

'Oni su stvarno najbolji prijatelji, a ovo je prijateljska odluka', rekao je izvor blizak paru otkrivši da su oboje vrlo predani zajedničkom roditeljstvu te da ulažu sve snage da obitelj što lakše podnese ovu vijest, posebice njihov sin koji ulazi u osjetljive godine.

  • +2
Reese Witherspoon i Jim Toth Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia