12 godina braka

Evo što je kumovalo razvodu Reese Witherspoon i Jima Totha

30.03.2023 u 16:41

Bionic
Reading

Iako je njihov bračni život na Instagramu djelovao posve normalno, izgleda da je realnost bila drugačija. Neosporive karakterne razlike i udaljavanje jedno od drugog razlog su prekida poznate glumice i njezinog supruga s kojim surađuje u tvrtki 'Hello Sunshine'

Nakon gotovo 12 godina braka ispunjenog sretnim obiteljskim trenutcima, Reese Witherspoon i Jim Toth objavili su da će krenuti odvojenim putevima. Do odluke je došlo kroz razgovor, a sve planiraju izvesti u prijateljskoj slozi i dogovaranju. Obitelj je i ovdje na prvom mjestu te će se par potruditi da njihov sin ne razvije traumu zbog rastanka majke i oca.

Iako su u gotovo 12 godina izgradili uspješno poslovno carstvo 'Hello Sunshine' i živjeli skladan obiteljski život, čini se da su s vremenom shvatili da su dvoje su vrlo različitih ljudi kojima je razdvajanje ipak optimalna opcija.

'Provodili su sve manje vremena zajedno dok je ona radila', otkrio je izvor ističući da je zvijezda svojeglava i fokusirana na rad. Glumica i producentica počela je provoditi više vremena u Nashvilleu gdje je producirala pjevačko natjecanje 'My Kind of Country', a vrijeme je posvetila i projektu 'Daisy Jones i šestorka' te snimanju 3. sezone Jutarnjeg showa.

Iako je i Jim Toth motivirana i radišna osoba, opušteniji je tip od glumice, što je jedna od njihovih temeljnih razlika.

Izvor je također otkrio da su njih dvoje radili na svojim problemima pokušavajući ih riješiti, ali su na kraju odlučili raskinuti brak. Dolazak do te odluke trajao je dugo te im je konačna odluka bila vrlo teška za odlučiti.

'S velikom dozom pažnje i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili', napisali su u objavi u kojoj su vijest o rastavi priopćili pratiteljima.

  • +2
Reese Witherspoon i Jim Toth Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia