iznenadili su mnoge

Reese Witherspoon i Jim Toth se razvode: Odluku su objavili svega dva dana prije 12. godišnjice braka

24.03.2023 u 22:39

Bionic
Reading

Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth objavili su na Instagramu objavu kojom su šokirali brojne prijatelje, poznanike i obožavatelje. Naime, par je objavio da se razvode, a ta vijest dolazi samo dva dana prije njihove 12. godišnjice braka

Reese Witherspoon i Jim Toth razvode se nakon gotovo 12 godina braka. Slavna 47-godišnja filmska zvijezda podijelila je tu vijest putem svog Instagram profila u petak poslijepodne u zajedničkoj izjavi nje i Jima, svega dva dana prije njihove 12. godišnjice braka.

'Imamo neke osobne vijesti za podijeliti... S velikom dozom pažnje i razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu', napisala je Reese, inače majka troje djece.

'Uživali smo u toliko prekrasnih zajedničkih godina i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili,' stoji dalje u objavi.

Reese i Jim, koji su se vjenčali 26. ožujka 2011., imaju jednog zajedničkog sina, 10-godišnjeg Tennesseeja Jamesa, 10. Reese pak iz prvog braka s Ryanom Phillippeom ima dvoje djece, 23-godišnju Avu i 19-godišnjeg Deacona.

'Naš najveći prioritet je naš sin i cijela naša obitelj dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje. Te stvari nikad nisu lake i krajnje su osobne,' napisali dalje Reese i Jim u svojoj izjavi.

'Zaista cijenimo svačije poštovanje prema privatnosti naše obitelji u ovom trenutku - Reese i Jim,' dodali su na kraju.

Izvor blizak paru za magazin People, nakon što su Reese i Jim vijest objavili na Instagramz, otkrio da je razlaz Reese i Jima 'prijateljski'. 'Oni su stvarno najbolji prijatelji i ovo je tako prijateljska odluka. Toliko su predani zajedničkom roditeljstvu. Ulažu u cijelu svoju obitelj i u to da svima bude što je moguće lakše', rekao je izvor.

Još u srpnju prošle godine nije se dalo naslutiti da u njihovom braku ima problema. Naime tada je Reese na Instagramu podijelila fotografije sebe i Jima kako bi obilježila njegov rođendan, uz opis: 'Sretan rođendan mom slatkom mužiću, JT-ju!Ne poznajem nikoga tko voli Tour de France / cestovni biciklizam / @arsenal / @nashvillesc / @steelers .... oh i GOLF ... zapravo sve sportove više od tebe. Volim te puno!'

Također je prošle godine na Instagramu obilježila njihovu 11. godišnjicu braka objavom: 'Sretna godišnjica JT!! 11 godina avantura, ljubavi i smijeha. Osjećam se tako sretnom što s tobom dijelim ovaj prekrasan život.'

  • +2
Reese Witherspoon i Jim Toth Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia