POSEBNA ULOGA

Evo kome bi Meghan Markle mogla dodijeliti titulu djeveruše

03.04.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Do kraljevskog vjenčanja godine ostalo je još svega nekoliko tjedana, pa su u tijeku posljednje pripreme za ovaj glamurozan događaj. Meghan Markle trenutno odabire tko će toga dana biti njezine djeveruše

Polako se bliži velik dan princa Harryja i njegove zaručnice Meghan Markle, zbog čega se odlučuje o zadnjim detaljima kraljevske ceremonije koja će ući u povijest.

Pozivnice za čak 600 uzvanika poslane su prije tjedan dana, vjenčanica modnog brenda Ralph & Russo je odabrana, a londonska cvjećarka Philippa Craddock osmišljava cvjetne aranžmane za vjenčanje britanskog prijestolonasljednika i bivše američke glumice. Budućoj mladenki stoga je preostalo odabrati i djeveruše, bliske prijateljice koje na vjenčanju imaju posebnu ulogu.

Evo nekih od najvjerojatnijih sretnice koje će toga dana stajati uz bok lijepoj Meghan i brinuti o njezinoj haljini, provjeri šminke, kao i podizanju vela kada to bude trebalo.

Očekivano ovu bi ulogu mogla dobiti slavna tenisačica Serena Williams, s kojom je Markle već godinama iznimno bliska. Upoznale su se 2014. na jednom humanitarnom događanju i odmah kliknule. Od tada njeguju lijepo prijateljstvo i često jedna drugu hvale u medijima.

Osim Williams, počasnu ulogu djeveruše na kraljevskom vjenčanju mogla bi dobiti i dizajnerica Jessica Mulroney, kći bivšeg kanadskog premijera Briana Mulroneyja, s kojom se Meghan druži već dugi niz godina otkako je doselila u Kanadu i započela snimanje odvjetničke drame 'Suits'. Jessica je inače vrlo cijenjena dizajnerica te odijeva i suprugu aktualnog premijera Justina Trudeaua.

Jedna od izglednih djevojaka na ovom popisu je i 23-godišnja glumica Frankie Gaff, javnosti poznatija po angažmanu u seriji 'Made in Chalsea'. Budući da je nedavno objavila kako napušta seriju mnogi nagađaju kako je to upravo zbog sudjelovanja u obvezama oko vjenčanja drage prijateljice Meghan Markle.

🌸

Objavu dijeli Frankie Gaff (@frankiegaff)

Strani mediji pišu kako je i glumica Sarah Rafferty izgledna djeveruša nekadašnje kolegice iz serije 'Suits', kao i indijska glumica Piranka Chopra ali i američka dizajnerica Misha Noonoo koja je uostalom i upoznala buduće mladence.