ELEMENTI DRAME I MISTERIJA

Od obiteljske idile do tragedije - uz krimi seriju 'Sjeme sumnje' proživjet ćete vrtlog emocija

01.10.2022 u 21:48

Bionic
Reading

Pozivamo sve obožavatelje 'Doktora Whoa' da pogledaju ovu krimi seriju u kojoj David Tennant briljira

Obožavate kriminalističke serije s elementima drame i misterija – još ako su obojane škotskim naglaskom? Onda bacite oko na kriminalističku miniseriju Sjeme sumnje (Deadwater Fell) koja je izašla 2020. godine. Sve su četiri epizode dostupne na jednom mjestu - na Pickbox NOW streaming servisu pa možete odmah početi s gledanjem. Nećete požaliti!

Genijalan David Tennant u ulozi oca suočenog s tragedijom

Tom Kendrick, njegova žena i tri kćeri jedan su od primjera savršenih obitelji u idiličnom škotskom mjestu. Ta će se blistava slika razbiti nakon strašnog ubojstva žene i djece te požara njihove kuće. Jedino će Tom preživjeti. Nakon velike tragedije, sumnje i optužbe počet će se širiti cijelom zajednicom, a ubojica bi mogla biti bliže nego što je Tom očekivao.

Protagonista Toma glumi iznimno popularni i voljeni škotski glumac David Tennant. Ima zavidni katalog uloga u različitim serijama i filmovima – a za sada broji čak 154 uloga. Njegovi najpoznatiji projekti (koji su ujedno i nagrađivani) su Doktor Who (u ulozi doktora Whoa), Broadchurch (kao policijski inspektor Alec Hardy), Jessica Jones (Kilgrave), Gracepoint (u glavnoj ulozi detektiva Emmetta Carvera) itd. Lako se može zaključiti da je Tennant omiljeni izbor glumaca za uloge u kriminalističkim serijama.

Iza ove TV kreacije stoji nagrađivana redateljica Lynsey Miller koja je zaslužna za hit serije poput Anne Boleyn, Eve, Lizard Girl i dr. Glumačku postavu čine talentirani glumci: David Tennant (u glavnoj ulozi Toma Kendricka), Cush Jumbo (Jess Milner), Matthew McNulty (Steve Campbell), Anna Madeley (Kate Kendrick), Lorn Macdonald (Taylor Clarke), Maureen Beattie (Carol Kendrick) i dr. Serija je ostvarila nekoliko nominacija za nagrade BAFTA Awards, Scotland (Najbolji redatelj za kategoriju fikcije i Najbolji televizijski scenarij) i Royal Television Society, UK (Originalna glazba).

Seriju gledajte odmah na Pickbox NOW!