ZABAVA PRED EKRANIMA

Jesen je iza ugla – imamo popis filmova idealnih za ušuškati se ispod dekice

25.09.2022 u 09:21

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi ultimativnu jesensku listu filmskih preporuka uz koje će sve hladniji dani biti podnošljiviji

Početak jeseni donosi hladnije vrijeme zbog čega ne provodimo toliko vremena na otvorenom. To je savršen izgovor za zabavu pred malim ekranima, ali ne znate koji bi film započeli? Pickbox NOW streaming servis pripremio je savršenu listu filmova za ovu jesen!

Ženskar (Spread)

Žigolo Nikki bezbrižno uživa u svojem životu u osunčanom Los Angelesu – nema stabilan posao, stalno mijenja partnere i ne posjeduje dom. Jedina stabilna figura u njegovom životu je dugogodišnji prijatelj Harry. Ubrzo se nađe u mnogim nevoljama i egzistencijalnim prijetnjama te se mora zapitati vrijedi li njegov način života? Nasmijte se do suza uz talentiranu i poznatu glumačku postavu: Ashton Kutcher (u ulozi glavnog lika Nikkija), Anne Heche (Samantha), Margarita Levieva (Heather), Sebastian Stan (Harry) i drugi.

Nikad nije prekasno (Never Too Late)

Nikad nije prekasno je australska romantična komedija s apsurdnom premisom koju ćete željeti odmah dodatno istražiti! Četvorica bivših vojnika našlo se u domu za umirovljenike zbog zdravstvenih razloga. Jednog dana odluče pobjeći iz doma kako bi ostvarili svoje snove, a pritom se služe brojnim metodama koje su stekli još za vrijeme svojih vojničkih dana.

Vivarij (Vivarium )

Gemma (Imogen Poots) i Tom (Jesse Elsenberg) traže svoj budući dom pa odluče razgledati kuće za prodaju pod vodstvom agenta za nekretnine Martina (Jonathan Aris). U jednom trenutku Martin nestane i ostanu sami u naselju. Žele se vratiti otkud su došli, ali se iznova vraćaju ispred iste kuće. Nakon jedne noći pokraj njih se pojavi misteriozna kutija koja je jedina nada za njihov povratak kući. Doznajte što ili tko se nalazi u kartonskoj kutiji i hoće li se mladi par vratiti kući! Vivarium je prava kinematografska poslastica s talentiranom glumačkom postavom i jedinstvenim estetskim rješenjem koja je osvojila srca publike. Film se ponosi s tri nagrade (Cannes Film Festival Podrška zaklade Gan za distribuciju, L'Etrange Festival za Najbolji dugometražni film i Sitges - Catalonian International Film Festival za Najbolju glumicu) i deset ostalih nominacija.

Poštareva kći (The Ideal Palace)

Poštareva kći inspirirana je nezaboravnim istinitim događajem zbog kojeg ćete pustiti suzu ili dvije. Cheval (Jacques Gamblin) radi kao poštar i jednog dana sretne Philomèneu (Laetitia Casta) koja će ubrzo postati njegova žena i ljubav njegovog života. Kasnije će imati kćer Alice kojoj će Cheval izgraditi tzv. „idealnu palaču“. Svjedočite snazi očinske ljubavi koja je ustrajala 33 godina i ostavila monument naivne arhitekture! „Idealnu palaču“ moguće je posjetiti u francuskom gradu Hauterives.

Zameteni (Two Night Stand)

Imamo i preporuku za ljubitelje dobrih i laganih romantičnih komedija o mladenačkim zanosima! Alec (Miles Teller) i Megan (Lio Tipton) upoznaju se na online platformi i odluče provesti jednu noć zajedno. Sljedeće jutro ih dočeka snježna oluja koja je Manhattan okovala ledom. Spletom okolnosti prisiljeni su ostati u malom stanu i upoznati se više nego što su izvorni željeli. Hoće li doći do početka nove ljubavi ili ne?