KOLO SREĆE

Od najpopularnijeg člana kraljevske obitelji princ Harry pao je gotovo do dna i ne krije koliko je zbog svega ljut

10.09.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Da popularnost raste i pada gotovo preko noći pokazalo se i u slučaju princa Harryja, kojeg nakon svega britanski narod više niti najmanje ne gotivi, a jedino tko je prošao lošije od njega, njegova je supruga Meghan Markle, ali i stric, princ Andrew

Nikad nije niža popularnost bila princu Harryju, kao ni njegovoj supruzi Meghan Markle, koja je krenula strmoglavo padati nakon njihovog ekskluzivnog intervjua kojeg su dali Oprah Winfrey još u ožujku ove godine. Iako je on svojedobno bio jedan od najpopularnijih članova kraljevske obitelji, njegove odluke da javnim istupima, optužbama i lažima oplete po vlastitoj obitelji rezultiralo je time da ga Britanci sve manje vole.

Princ Harry i Meghan Markle sada se na ljestvici popularnosti kraljevske obitelji nalaze odmah pri dnu, a ispod njih je tek princ Andrew, koji zbog optužbi za pedofiliju i svoje upletenosti u te skandale, nije niti najmanje simpatičan u Velikoj Britaniji.

Tko su najpopularniji članovi kraljevske obitelji?

  1. kraljica Elizabeta II - 80%
  2. princ William - 78%
  3. Kate Middleton - 75%
  4. princeza Anne - 65%
  5. princ Edward -45%
  6. princ Charles - 54%
  7. Camilla Parker Bowles - 43%
  8. princ Harry -34%
  9. Meghan Markle - 26%
  10. princ Andrew - 6%

Duncan Larcombe, novinar dobro upućen u sve odnose u kraljevskoj obitelji, tvrdi kako takav pad popularnosti itekako teško pada princu Harryju, koji je i zbog toga dodatno ljut i bijesan na svijet oko sebe.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

'Meghan je u samom početku bila i više nego dobro primljena, no sada je izgubila povjerenje javnosti. Njihova je popularnost skroz pala. Zabrinjavajuće je i to što Harry nije svjestan da ukoliko mu se izjalovi život u Americi, on se neće imati gdje vratiti', tvrdi Larcombe.