GLEDAJU LI ONI OPRAH?

Šok i nevjerica na britanskoj palači: Ponuda koju su princ Harry i Meghan Markle dali kraljici ostavlja bez riječi

05.09.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Samo nekoliko mjeseci nakon što su u intervjuu za Oprah Winfrey krenuli sa serijom napada na svoju kraljevsku obitelj i puneći naslovnice svjetskim medija proveli ih kroz pakao, princ Harryi i Meghan Markle poželjeli su se druženje s kraljicom Elizabetom, a navodno za nju imaju i ponudu 'koja se ne odbija'

Puno je prljavog rublja 'Firme' zahvaljujući istini Harryja i Meghan proteklih mjeseci izašlo na vidjelo, a osim teških optužbi za rasizam kraljevske obitelji, na udaru odmetnutog kraljevskog para posebno je bio princ Charles.

Prema piasnju The Suna, par je navodno tražio sastanak s kraljicom Elizabetom, nadajući se kako bi svoju kćerkicu Lilibet, kraljičinu imenjakinju, mogli krstiti u dvorcu Windsor.

Ponudom Harryja i Meghan za sastanak s kraljicom Elizabetom zaposlenici palače su zaprepašteni.

'Harry i Meghan su dali svoju ponudu, koja je mnoge ljude šokirala i dirnula u živac. Možda iskreno žele vidjeti kraljicu, ali svejedno ostavlja bez teksta s obzirom na ono što su joj sve priuštili ove godine', rekao je izvr za The Sun.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Palača nije odgovorila na zahtjev princa Harryja i Meghan Markle, iako izvor kaže kako je kraljica još uvijek sklona svom unuku Harryju i voljela bi vidjeti Lilibet i njenog brata Archieja.

'No, dvorjani su nakon onoga što se dogodilo iznenađeni potezom para, a posebno od Meghan', dodao je izvor.