modna prijestolnica

Obiteljsko putovanje: Sandra Bagarić uživa sa svojim dečkima daleko od Hrvatske

07.01.2024 u 16:40

Bionic
Reading

Nakon novogodišnjih dočeka mnogi su se, a među njima i naši poznati, tradicionalno uputili na zimski odmor. I dok su neki su početak godine rezervirali za odmor na skijanju, drugi 'pune baterije' u svjetskim i europskim metropolama

Sandra Bagarić sa suprugom Darkom Domitrovićem i jednim od sinova, Lovrom (za kojeg joj fanovi pišu da je njezina kopija) uputila se u Italiju. Zadnjih dana operetna diva i glumica na Facebooku se hvali doživljajima iz Milana.

Među ostalim je pozirala ispred Milanske katedrale ili skraćeno Duomo, jedne od najljepših gotičkih katedrala na svijetu, Milanske skale ili Teatra alla Scala, a guštali su i razgledavajući djela Caravaggia i Rubensa.

Podsjetimo, Sandra i Darko osim Lovre imaju i sina Marka. Blažena je među muškarcima, ali je imala veliku želju dobiti djevojčicu.

'Nije zapelo nego eto, mora valjda ostati u životu nešto neostvareno. Dobit ću lijepe dvije snahe, ja se nadam, pa možda jednog dana i unučad. Nadam se da neću biti naporna svekrva, dobila sam puno toga, ali eto, curica nije... Snahe, dat ću vam sve svoje 'điđe'', poručila je ranije za 24sata.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL