bijeg od svakodnevice

Sandra Bagarić otkrila da ima poseban tretman za ljepotu

26.10.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Operna pjevačica i glumica jedna je od onih dama koje plijene pažnju čim uđu u neki prostor. Svojim šarmom osvaja na sceni, a tako i izvan nje. Dobri geni, unutarnje zadovoljstvo i posao koji voli sigurno su jako zaslužni za dobar izgled, a oči i osmijeh smatra svojim najvećim adutima

Sandra Bagarić često pričala na temu svog mladolikog izgleda. Isticala je kako se puno smijem, zdravo jede i puno spava. Nastoji se ne nervirari i smatra da je pozitivan stav najvažniji. No, postoji još nešto čemu pribjegava.

Kad god joj to obaveze dopuste, vozi bicikl i šeće po prirodi i tako poput mnogih, puni baterije. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, najčešće je to park Maksimir. 'Tretman za ljepotu…', opisala je fotografije s posljednjeg odlaska ondje na kojima pozira nasmijana i bez šminke. Privatno kad je riječ o make upu, nikad nije voljela pretjerivati, ostala je, kako to kaže, vjerna svome stilu 'manje je više'.

'Nemam potrebu biti ni celebrity ni javna osoba. Kako živim u centru grada, često me vikendom slikaju dok idem na tržnicu, ali zapravo nisam na špici i ne sređujem se posebno dok to ne zahtijeva posao', ispričala Sandra ranije za tportal.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL