Vole se već 30 godina

Nigdje bez njega: Sandra Bagarić modno usklađena sa suprugom u izlasku

20.10.2023 u 13:41

Bionic
Reading

Operna diva i glumica Sandra Bagarić i njezin suprug, poznati pijanist Darko Domitrović slove kao skladan par, u braku su već četvrt stoljeća, a vrlo često ih se može vidjeti i u zajedničkom izlasku. Baš tako je bilo u četrtak navečer kad su se pojavili na premijeri flma

I ovog puta supružnici Sandra Bagarić i Darko Domitrović privlačili su pažnju okupljenih svojim šarmom i modnom usklađenošću. Tamnoplavo bijela odjevna kombinacija bila je ovog puta pun pogodak, a osmjesi im nisu silazili s lica.

Sandra je inače velika ljubiteljica mode. Ranije je izjavila da bi svoj stil opisala kao 'neuredna klasičarka'. Najsretnija je kad odjene 'malu haljinicu' i balerinke. Katkada voli eksperimentirati, premda je, kazala je, s druge strane kukavica. Kupi si nešto pa onda to stoji u ormaru ili proslijedi dalje. Već dugo ima svoju boju ruža, svoj parfem, istu boju kose i priznala je da nije previše hrabra.

Inače, ona i suprug su ove godine proslavili veliku godišnjicu braka i ljubavi. 'Sretna nam 30 godisnjica ljubavi', napisala je Sandra u opisu njihove zajedničke fotografije koju je podijelila. Na Facebooku je svom voljenom muškarcu posvetila i svoju izvedbu pjesme Tereze Kesovije 'Moja posljednja i prva ljubavi'.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL