UZ PODRŠKU OBITELJI

Nakon 30 godina vratila se prvoj ljubavi: Leonarda Boban ponovno ispred kamera

20.07.2019 u 09:33

Bionic
Reading

Ona je majka petero djece i supruga nogometne legende Zvonimira Bobana, zbog čijeg je angažmana u FIFA-i cijela obitelj prije tri godine preselila u Švicarsku. Upravo tamo Leonarda Boban nedavno je počela ponovno snimati, a sve nakon slučajnog susreta na ulici s jednom legendarnom vizažisticom

U Zürichu obitelj Boban živi posljednje tri godine, otkako je Zvonimir Boban prihvatio ponudu da postane drugi čovjek FIFA-e, a iako je tamo bila posvećena obitelji i odgoju djece, nedavno se Leonarda Boban vratila svojoj staroj ljubavi i stala pred objektiv profesionalnog fotografa.

Cijela obitelj Boban, a osobito Leonarda, poznati su po tome da rijetko daju intervjue, stoga je sve iznenadilo kada se ona pojavila na stranicama magazina Yachts Croatia, u kojem je otkrila kako je došlo do njezinog povratka u svijet modelinga. Kako je ispričala, presudan je bio 'slučajan pogled' na njezinu suknju i noge u cipelama s visokim potpeticama. Poznata po svojem modnom izričaju, Leonarda Boban s leđa je oduševila legendarnu vizažisticu Ljiljanu Kanižanec Kajfež, koja je ubrzo prepoznala o kome je riječ, a dvije dame, koje su i prije poslovno surađivale, ubrzo su obnovile prijateljstvo.

Druženje je ubrzo donijelo i prve poslovne ponude, nakon što se Leonarda Boban sa svojom prijateljicom zatekla na zabavi kozmetičke kuće Dior, a gdje su je upitali zašto ne radi kao model, budući da bi se savršeno uklopila u najnoviji trend manekenki zrele dobi.

Sve to možda i ne bi prihvatila da nije imala bezrezervnu podršku supruga Zvonimira Bobana, koji je odnedavno novi šef nogometa u talijanskom klubu Milan, ali i djece. Njezina fotografija nalazi se i na Instagram profilu Jardin des Modesa, gdje je, pod hashtagom, potpisana svojim djevojačkim prezimenom - Leonarda Lončar.

  • +9
Leonarda Boban Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

'Priznajem, malo me bilo strah: mislila sam da ću se pred kamerom osjećati nelagodno jer sam ispala iz forme. Međutim, kada smo počeli raditi, izgledalo je kao da nikad nisam ni prestala', otkrila je Leonarda Boban koja svoju liniju i formu održava satovima joge i meditacije, a borama se ne zamara.

'Kada su talijansku glumicu Anu Magnani pitali zašto, poput svojih kolegica, nešto ne zategne na licu, rekla je: ‘Toliko sam se namučila da dobijem te bore i sada da ih maknem?! Ne dolazi u obzir.’ Meni je najvažnije zdravo se hraniti', priznala je za Yachts Croatia.