fifin the best

Pogledajte emotivni govor Luke Modrića kojim je rasplakao svog idola Zvonimira Bobana

24.09.2018 u 22:49

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (33) proglašen je najboljim igračem svijeta u protekloj sezoni u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA)

Modriću je trofej The Best, rad zagrebačke umjetnice Ane Barbić Katičić, na svečanosti u londonskom Royal Festival Hallu uručio predsjednik Fife Gianni Infantino.

>> Veličanstveni Luka Modrić najbolji je igrač svijeta! U dirljivom govoru zahvalio se i Hrvatskoj: 'Imali smo divno ljeto!'

'Velika je čast i predivan trenutak stajati ovdje s ovim trofejem. Ovo nije samo moj trofej, već i mojih suigrača iz Reala i hrvatske reprezentacije. Ovo je i trofej moje obitelji jer bez njih nikada ne bih postao ovo što jesam', poručio je u emotivnom govoru kapetan Vatrenih te je zahvalio i kapetanu generacije '98. Zvonimiru Bobanu.

  • +20
Dodjela Fifine nagrade The Best Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

'On je bio moj uzor i inspiracija. Oni su nam pokazali da i mi možemo sanjati veliki rezultat. Volio bih pohvaliti i moju Hrvatsku. Imali smo predivno ljeto, hvala vam na podršci i predivnim emocijama', poručio je Modrić.

>> Luka Modrić najbolji je nogometaš svijeta u 2018. godini!

A dok je Modrić bio za govornicom, iz prvog reda slušao ga je upravo njegov idol Zvonimir Boban te je, baš poput aktualnog hrvatskog kapetana, zaplakao.

Svakako najdirljivija scena ovog proglašenja.