U STAPLES CENTERU

O ovome nikome nije pričala: Lana Jurčević prije godinu je dana bila zvijezda na utakmici LA Clippersa

22.01.2021 u 22:28

Bionic
Reading

Iako na svom Instagram profilu, gdje je prati više od 430 tisuća ljudi, redovito svoje obožavatelje obavještava o svemu što radi, jednu je veliku stvar ipak izostavila, a o svemu je progovorila tek sada, godinu dana nakon što je sve prošlo

Svaka NBA košarkaška utakmica u kratkim pauzama, ili onim dužim na poluvremenu, na velikim ekranima, koji su postavljeni po dvoranama, prikazuju ljude iz publike, reklame, poznate i nepoznate osobe. Ipak, tek se rijetki mogu pohvaliti da su zaista i prikazani.

Čast da se njezin video emitira u poluvremenu košarkaške utakmice, na kojoj su u Staples Centeru u Los Angelesu igrali LA Clippersi, dobila je naša pjevačica Lana Jurčević. Ono što je najzanimljivije je da se sve to dogodilo prije godinu dana, no tek se sada odlučila time i pohvaliti na Instagramu.

Objavila je video na kojem je vidljivo kako na velikom ekranu ona priča dok je iza nje ukrašena božićna jelka, a potom i navija za LA Clipperse. Uz snimku je napisala:

'I tako je jedan dan (prije malo više od godinu dana) stigao poziv od LA Clippersa i našla sam se na ovom ekranu! Usred Staples Centera u Los Angelesu, u poluvremenu utakmice gdje su pustili 'Ludo ljeto' pune 3 minute poslije.

Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Doduše, trebala sam nastupati, ali mi nisu dali vizu u tako kratkom roku. I ja budala, takvu stvar nisam nikad objavila ni ikome rekla, a kako je došlo doba #throwbackova, evo ga sad!! Bolje ikad nego ikad. Ovo kad budem stara baba ću se sjećati s ponosom.'