ZA LIJEPU KOŽU

Pljušte pohvale: Lana Jurčević oduševila brojne pratiteljice neobičnim trikom za savršeni ten

05.12.2020 u 18:40

Bionic
Reading

Glazbenica Lana Jurčević tijekom globalne pandemije je još više pojačala svoje aktivnosti na društvenim mrežama gdje ima veliki broj obožavatelja

Uvijek sjajno dotjerana, zgodna 36-godišnja Zagrepčanka, nije se puno promijenila od svojih početaka karijere, a može se pohvaliti i blistavim tenom.

Na Instagramu je svojim brojnim pratiteljicama otkrila tajnu lijepog i njegovanog tena uz pomalo neobičan recept: 'parenje' lica iznad posude za cijeđenje tjestenine uz poruku: 'Jesam ja jedina koja pari lice na skuhane špagete? Lice treba vlagu da bi ostalo mlado'.

'Savjeti za mame i domacice koje nemaju vremena za pravi skincare. Tagajte onu kojoj treba ovaj megagenijalni, inovativni savjet i besplatni tretman', otkrila je svoj beauty trik lijepa pjevačica.

Lana Jurčević - La Lana Izvor: Promo fotografije / Autor: Dagmara Szewczuk

I Lana poput drugih kolega i kolegica iz svijeta showbizza ne može dočekati da se svijet vrati u 'staro normalno', pa je neočekivanu stanku iskoristila i za cover legendarnog hita Whitney Houston 'How Will I Know' koji je predstavila prošloga mjeseca.

'Ova godina je trebala ići u nekom skroz drugom smjeru, ali nekad se događaju super stvari i van zacrtanog puta, samo kad se opustiš i ne držiš nečeg kao 'pijan plota'. E pa ovo je jedan od tih slučajeva. Whitney - moja prva ljubav, netko u kog sam gledala k'o 'tele u šarena vrata' i koga sam slušala slonovskim ušima (ovo je moja izmišljenica). Divila joj se na sve moguće načine i bila zaljubljena u nju. Sutra je dan kad ćemo ona i ja imati nešto zajedničko. Spoj retro i novog. Nadam se da ću opravdati ovu priliku', najavila je Lana svoju verziju poznatog hita iz 90-ih na svom Instagram profilu.

Izvor: Društvene mreže