GLAZBENA DIVA

O drastičnom gubitku kilograma, raspadu braka i novoj ljubavi: Adele otvorila dušu za dva izdanja modne biblije

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 07.10.2021 23:42
  • Objavljeno 07.10.2021 u 23:39
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Avalon / Avalon / Profimedia

Nakon šestogodišnje diskografske pauze, glazbena diva Adele objavit će svoj novi album a tim povodom ušla je u povijest kao prva slavna osoba koja je istovremeno osvanula na naslovnici britanskog i američkog izdanja modne biblije Vogue

Uredništvo američkoga i britanskoga Voguea svoja print izdanja za mjesec studeni odlučilo je posvetiti slavnoj Adele, a sve zahvaljujući izlasku njezina novog, dugoočekivanog studijskog albuma nakon šestogodišnje pauze.

Za Vogue Adele je, između ostalog, iskreno progovorila o značajnu gubitku kilograma, raspadu braka sa Simonom Koneckijem i ljubavi s američkim sportskim agentom, Richom Paulom.

Bez dalke na jeziku, Adele je izjavila kako je 'j****o razočarana' činjenicom da su žene imale najbrutalnije komentare na račun njezinog dramatičnog gubitka kilograma.

'Moje tijelo je objektificirano čitavu moju karijeru', priznala je 33- godišnja pjevačica no, kako kaže, shvaća zašto su se brojni ljudi šokirali njezinim novim izgledom.

Početkom 2020. godine, Adele je priznala kako je izgubila 45 kilograma u periodu od dvije godine, međutim, jedan dio javnosti zbog toga ju je kritizirao.

'Razumijem da sam jedan dio žena uspjela razočarati svojim novim izgledom jer sam ih vizualno predstavljala, no još uvijek sam ista osoba. Najgore od svega je bilo vidjeti brutalne komentare koje su žene imale o mom tijelu. Razočarala sam se i sve me to jako povrijedilo', ističe pjevačica.

Usprkos navedenom, Adele ne krije koliko uživa u novom izgledu, što je nakoncu potvrdila i novim fotografijama snimljenim za američko i britansko izdanje modne biblije Vogue.

Kako je istaknula, uz pomoć redovite tjelovježbe riješila se anksioznosti, a na vježbanje nikada nije gledala s ciljem gubitka nakupljenih kilograma. 'Pomislila sam ako mogu svoje tijelo učiniti jačim, možda će tjelovježba jednoga dana isto djelovati na moje emocije i um', otkrila je dodavši kako joj je u održavanju pozitivnog razmišljanja pomogao i novi partner, američki sportski agent Rich Paul.

  • +11
  • +8

Adele na utakmici NBA finala

Izvor: Profimedia / Autor: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

'Ne osjećam se aksiozno i nervozno u njegovoj blizini. Ja sam 33- godišnja razvedena majka sina koja zapravo upravlja svojim životom. Znam što želim i što ne želim, a posljednje što mi u životu treba je netko tko ne zna gdje se nalazi i što zapravo želi', priznaje Adele.

Prije veze sa agentom, koji brine o karijeri košarkaša LeBrona Jamesa, Adele je bila u braku sa Simonom Konneckijem, ocem njezina osmogodišnjeg sina Angela, a kako je priznala Vogueu, njihovom braku je došao kraj jer se u njemu nije osjećala sretnom kao ranije.

' Nije se dogodilo ništa loše, jednostavno mi više nije odgovaralo. Bila bih jadna da sebe nisam stavila na prvo mjesto', izjavila je.