PAUZA JE BILA DUGA

Internet gori: Adele podgrijala nagađanja da će napokon objaviti novi album

05.10.2021 u 12:18

Bionic
Reading

Adele je podgrijala nagađanja da će objaviti svoj prvi glazbeni uradak od 2015. godine, nakon što je ažurirala svoju web stranicu te na društvenim mrežama izmijenila profilne fotografije

U vrijeme informacijskog 'mraku' zbog pada Facebooka, Instagrama i WhatsAppa, Adele je na Twitteru promijenila sliku i naslovnicu svog službenog profila. Po povratku ostalih društvenih mreža, britanska pjevačica je izmijenila i profilne slike na njima u boju tamnog petroleja.

To je uslijedilo nakon što su diljem svijeta osvanuli jumbo plakati i svjetlosne projekcije s natpisom '30', pa obožavatelji smatraju da je to jedan od znakova da će njezin novi, četvrti po redu album uskoro ugledati svjetlo dana. Broj 30 uočen je u brojnim svjetskim metropolama, a to '30' bi bilo u skladu s njoj omiljenim načinom imenovanja studijskih albuma, budući da je je dosadašnje nazvala prema svojim godinama.

Pjevačica sada ima 33 godine, a 30 godina je imala kada se rastala sa suprugom Simonom Koneckim. Otada je radila na svojoj glazbi u Los Angelesu, izgubila je gotovo 40 kilograma te je pronašla novu ljubav. U vezi je sa sportskom agentom Richom Paulom.

Podsjetimo, i ranije je golicala znatiželju javnosti na temu svog nadolazećeg albuma. '30 će biti drum n bass ploča, samo da vam se inatim', napisala je Adele još 2019. godine. Fraser T Smith, koji je napisao i njezn hit 'Set Fire To The Rain', nedavno je za BBC rekao da 'ne zna" je li novi album zvijezde dovršen'.

Prisjetimo se, i njezin posljednji album, '25' također je najavljen tajanstvenom marketinškom kampanjom. Album je prodan u preko 3,5 milijuna primjeraka samo u Velikoj Britaniji, što ga čini 14. najprodavanijim albumom u zemlji svih vremena. Oborio je rekorde prodaje u SAD -u i osvojio Grammyje.

'Moja kraljica i moj uzor je Queen B. Divim ti se. Zbog tebe smo moje prijateljice i ja jake, zbog tebe se znamo izboriti za sebe. Lemonade je veličanstven album', izjavila je Adele primajući svoje nagrade te time rasplakala svoju kolegicu Beyonce. Britanka je zatim prepolovila svoj Grammy za album godine te kasnije novinarima otkrila da je jedna polovica za Beyonce.

  • +15
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia