SRETAN JE

Novu ljubav više ne krije: Gerard Pique snimljen u zagrljaju s 12 godina mlađom Clarom

31.08.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Iako je isprva krio da nakon prekida sa Shakirom ljubi 12 godina mlađu studenticu odnosa s javnošću, Gerard Pique odlučio je sada i javno pokazati koliko je sretan s Clarom Chijom Marti, koju je poveo na vjenčanje prijatelja

Na vjenčanje održano proteklog vikenda u Costa Bravi, u španjolskoj Kataloniji, 35-godišnji nogometaš Gerard Pique došao je odjeven u elegantno odijelo, sretan i nasmijan dok je hodao zagrljen sa svojom djevojom, 23-godišnjom studenticom Clarom Chijom Marti.

Par nije mogao sakriti sreću i zaljubljenost dok su hodali prema povećem društvu i to samo nekoliko tjedana nakon što su odlučili više ne kriti svoju vezu.

Neki smatraju i kako je ovo Piqueov odgovor na Shakirin bijes kojoj je navodno zasmetalo što je njezin bivši partner već krenuo dalje. Kako pišu španjolski mediji, nekadašnji životni partneri, koji su svoju vezu okončali nakon 11 godina, donijeli su odluku kako zbog sinova Milana i Sashe neće barem godinu dana u javnosti se pojavljivati s novim partnerima.

Pique je za vjenčanje odabrao elegantno tamnoplavo odijelo, ispod koje je imao bijelu košulju s nekoliko raskopčanih gumba, dok je Clara Chia Marti odabrala prugastu haljinu koja se veže oko vrata i ispod koje nije nosila grudnjak te uz nju iskombinirala prozirne sandale s blok petom.

  • +7
Shakira i Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

Zbog raspuštene duge, plave kose, mnogi su zaključili i kako Clara neodoljivo nalikuje na 45-godišnju Shakiru.