SHAKIRA JE PROŠLOST

Krenuo je dalje: Gerard Pique u tajnoj je vezi sa 12 godina mlađom studenticom

11.08.2022 u 10:18

Bionic
Reading

Kako pišu strani mediji, španjolski nogometaš Gerard Pique započeo je novu vezu i to samo dva mjeseca nakon što se rastao sa kolumbijskom pjevačicom Shakirom, s kojom ima dvojicu sinova Milana i Sashu

Dva mjeseca nakon ljubavnog brodoloma, 35-godišnji nogometaš Barcelone Gerard Pique krenuo je dalje i u tajnoj je vezi s 23-godišnjom studenticom odnosa s javnošću. Shakira, s kojom je proveo 11 godina i dobio dvojicu sinova, tako je za njega postala prošlost, no o novoj ljubavi, ipak, još uvijek ne želi pričati javno.

Kako piše britanski The Sun, Piquea je zaludila 23-godišnja studentica Clara Chia Marti, koju je upoznao dok je ona radila u njegovoj produkcijskoj tvrtki Kosmos, a ono što je najzanimljivije je da ta avantura traje duže. Prekid sa Shakirom dogodio se u lipnju, no lijepu Claru nogometaš navodno viđa već mjesecima.

UŽIVA U MEKSIKU

[FOTO] Nakon svega što je prošla, Shakira ponovno ima osmijeh na licu, a zasluga za to ide njima

Pogledaj galeriju

'Gerard i Clara viđaju se mjesecima. Ona je studentica koja je radila u njegovom uredu, organizirala događanja. Šutjeli su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju što se događa', rekao je dobro upućeni izvor i potom dodao:

  • +3
Shakira sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Prijatelji su im itekako pomogli da vezu zadrže tajnom, a pobrinuli su se i da obrišu sve Clarine fotografije s društvenih mreža, kako ih nitko ne bi mogao pronaći. Neki prijatelji misle da njihova veza itekako ozbiljna.'